Hyundai CE investește 150 de milioane de euro în fabrica sa din Ulsan, Coreea de Sud

MEq
By MEq decembrie 22, 2021 13:43

Hyundai CE investește 150 de milioane de euro în fabrica sa din Ulsan, Coreea de Sud

Hyundai Construction Equipment (HCE) investește 150 de milioane de euro (170 mil. dolari) în unitatea sa de producție Ulsan din Coreea de Sud, crescând capacitatea cu 50%, la peste 15.000 de utilaje pe an. Mișcarea va sprijini prezența în creștere a Hyundai pe piața globală utilajelor de construcții aflată în plină expansiune, oferind în același timp o bază de producție pentru o nouă generație de utilaje electrice și alimentate cu hidrogen.

Investiția Hyundai CE în fabrica sa din Ulsan are scopul de a consolida competitivitatea producătorului în sectorul utilajelor de construcții. Eșalonată pe următorii patru ani, investiția va crește producția cu 4.800 de unități/an la gigantica fabrică, aducând capacitatea anuală la 15.000 de excavatoare, încărcătoare frontale și alte modele de utilaje pentru construcții.

Compania va uni funcțiile de producție și asamblare – în prezent în Fabrica 1 și Fabrica 2 – într-o singură unitate, simplificând fluxul proceselor și sporind economiile prin maximizarea eficienței. Acest lucru va reduce orele de lucru implicate în producția de utilaje și va reduce costurile logistice de-a lungul lanțului de aprovizionare. Mișcarea va reflecta, de asemenea, factorii de mediu, sociali și de administrare ai HCE, folosind sub-materiale eco în lucrările de finisare interioară și exterioară.

Compania își mărește cota de piață în fiecare regiune a business-ului său, reacționând la tendințele actuale de pe piața globală a utilajelor de construcții și privind în perspectivă către cerințele clienților pentru infrastructură și proiectele de construcții de mâine. De asemenea, compania intenționează să beneficieze de recenta lansare în SUA a inițiativei „Build Back Better World (B3W)” pentru țările în curs de dezvoltare.

În 2020, HCE si-a anunțat intenția de a scoate pe piață o gamă de excavatoare alimentate de pile de combustie pe bază de hidrogen, produse în cooperare cu Hyundai Motors, a cărui fabrică de automobile este tot în Ulsan. Compania a dezvăluit deja o gamă de stivuitoare industriale alimentate cu hidrogen, care urmează să fie lansate în 2023, continuând să dezvolte echipamentele cu emisii reduse și cu amprentă zero de carbon, care vor reprezenta cererea clienților viitorului.

„Consolidarea competitivității fabricii din Ulsan este prima provocare căreia trebuie să-i răspundem pentru a ajunge în top 5 global – acesta fiind obiectivul diviziei de utilaje de construcții a grupului Hyundai Heavy Industries”, a declarat CEO-ul Hyundai, dl. Choi Cheol-gon. „Prin această investiție, vom crește și mai mult competitivitatea mărcii noastre, odată cu producerea și livrarea de utilaje de construcții cu o eficiență sporită.”

În noiembrie 2020, HCE a finalizat construcția unui centru de inovare tehnologică, investind 57,4 mil. EUR (65 mil. USD). Noul centru include 16 laboratoare, unde lucrează peste 100 de cercetători. Acesta este implicat în proiecte de cercetare și dezvoltare care se concentrează pe tehnologii eco-friendly, tehnologii de înaltă eficiență și de reducere a zgomotului, precum și a unui sistem virtual de verificare. Centrul efectuează, de asemenea, cercetări de calitate și verificare a componentelor și utilajelor finalizate.

Hyundai Construction Equipment va continua să investească în acest sector, pentru a se asigura că va face saltul pentru a deveni o companie globală de top. În iunie 2021, HCE a finalizat un centru de asigurare a calității pentru verificarea fiabilității componentelor și și-a remodelat centrul global de formare pentru dezvoltarea resurselor umane (în iunie 2021). Acum, accentul se pune pe creșterea eficienței producției și pe construirea infrastructurii pentru dezvoltarea rapidă planificată pentru anii următori.

MEq
By MEq decembrie 22, 2021 13:43