FPT Industrial va furniza motoare către Liebherr Machines Bulle

MEq
By MEq martie 18, 2017 21:14

FPT Industrial va furniza motoare către Liebherr Machines Bulle

CNH Industrial şi Liebherr Machines Bulle au încheiat un parteneriat pe termen lung pentru furnizarea unei versiuni personalizate a motorului N45 din seria NEF a FPT Industrial pentru portofoliul de utilaje de construcţii al producătorului german.

Acordul presupune furnizarea versiunii Tier 4 Final / Stage IV a motorului N45 din seria NEF, echipat cu sistem HI-eSCR. Această versiune de N45 special concepută este un motor de 4.5 litri, în 4 cilindri în linie, ce dezvoltă o putere de 130 kW. Include tehnologii de ultimă oră, precum cea mai recentă generaţie de sistem de injecţie Common Rail, şi este caracterizat prin putere mare şi un cuplu pe măsură, în special la turaţii reduse, fiind ideal pentru creşterea productivităţii în aplicaţii de construcţii.

Pentru a se conforma normelor de emisii Tier 4 Final / Stage IV, motorul a adoptat sistemul High Efficiency SCR (HI-eSCR), brevetat de către FPT Industrial, ce reduce emisiile de NOx cu peste 95% folosind doar tehnologie SCR (fără necesitatea utilizării unui sistem EGR sau a unui filtru de particule DPF). Pentru ţările ce solicită adoptarea filtrelor, se poate adăuga un filtru DPF sistemului HI-eSCR, ceea ce face ca motorul să devină Stage V ready.

Pe baza solicitărilor celor de la Liebherr și a experienței şi know-how-ului FPT Industrial, caracteristicile tehnice fac ca motorul special dezvoltat să se evidențieze prin eficiență, robustețe și calitate, permițându-i să obțină performanțe bune în ceea ce privește răspunsul de sarcină, cuplul maxim și puterea. Motorul oferă, de asemenea, un consum redus de combustibil și intervale lungi de întreținere, asigurând costuri reduse de operare.

MEq
By MEq martie 18, 2017 21:14