Hyundai pune siguranţa pe primul loc cu sistemul AAVM

MEq
By MEq mai 20, 2016 10:48

Hyundai pune siguranţa pe primul loc cu sistemul AAVM

Noua gamă de excavatoare Hyundai include opţional sistemul de ultima oră Advanced Around View Monitoring (AAVM) Camera System, care oferă cea mai recentă tehnologie în materie de siguranță pentru operatori și pentru personalul de pe şantier. Această tehnologie îi permite operatorului să asigure un câmp de vizibilitate în toate direcțiile, în jurul mașinii. Sistemul, exclusiv Hyundai, este cel mai sigur sistem disponibil pe piața actuală.

Sistemul video AAVM (Advanced Around View Monitoring) este primul de acest gen de pe piață. Hyundai este singurul producător de pe piață care oferă în prezent patru camere care lucrează în colaborare cu un controller și produc o imagine de 360° a zonei de lucru în jurul mașinii. Acesta asigură un câmp vizual în toate direcțiile cu zece opțiuni de vizionare diferite, inclusiv o vedere de ansamblu (bird’s eye) 3D și 2D/4CH folosind tehnologie touch screen.

Noul sistem de camere Hyundai încorporează și sistemul IMOD (Intelligent Moving Detection Object), care informează operatorul atunci când sunt detectate persoane sau obiecte periculoase pe o rază de 5 metri în jurul mașinii, oferind operatorului control foarte precis asupra mașinii și împrejurimilor sale. Operatorul poate selecta diferite poziţii de vedere ale camerei – nu doar vedere de ansamblu.

IMOD indică toate mișcările din jurul mașinii. Acestea sunt afișate pe monitor prin poziţionarea unui dreptunghi în jurul obiectului sau a persoanei, care indică prin săgeți partea în care există mișcare; pe lângă vizualizare, operatorul va fi notificat de o alarmă. Acest nou sistem este perfect pe şantiere aglomerate, când se lucrează în spații înguste, la construcția de drumuri, unde personalul poate locra în vecinătatea mașinii, în orașe și pe şantiere unde există reglementări și norme de siguranță ridicate.
Sistemul AAVM include în cabină un monitor touchscreen de 20,3 cm/8 inch interactiv, reglabil. Monitorul este sensibil la atingere, oferind acces mai ușor operatorului și o mai bună ergonomie. Oferă senzații tactile reactive pentru a ghida operatorul prin selecțiile meniului. Sistemul AAVM face din noua gamă de excavatoare Hyundai unele dintre cele mai sigure utilaje de operat pe orice șantier.

MEq
By MEq mai 20, 2016 10:48