Hyster prezintă noile stivuitoare din seria A

MEq
By MEq iunie 23, 2022 18:35

Hyster prezintă noile stivuitoare din seria A

Noile stivuitoare Hyster cu motoare cu combustie internă (IC) H2.0-3.5A, cu capacități de la 2 până la 3,5 tone, sunt proiectate special pentru nevoile fiecărui client folosind filozofia de design A+ Logic – care oferă un set complet integrat de funcții scalabile și ajustabile.

Odată cu seria A, în loc să ofere opțiuni pentru un stivuitor construit deja, Hyster construiește utilajul de care clientul are nevoie, în funcție de ciclul de funcționare, de mediu și de sarcini – pornind de la principiul că nu există doi clienți care să se confrunte cu aceleași provocări.

4 motive ce recomandă un stivuitor din seria A:
– Stivuitor reglat pentru a se potrivi nevoilor specifice aplicației
Hyster descrie seria A ca „Distinctly Hyster, built for you”. Cu A+ Logic, stivuitoarele Hyster din seria A pot fi configurate cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor unice. Este ușor de adăugat caracteristici necesare pentru productivitate și de evitat opțiunile inutile care cresc costurile, fără a aduce plus-valoare.

– Performanță superioară la un cost total scăzut de proprietate
Stivuitoarele Hyster H2.0-3.5A IC sunt extrem de configurabile. Modelele de bază oferă, de asemenea, economie de combustibil, vizibilitate excelentă, service simplificat și componente robuste, care contribuie la prevenirea perioadelor neplanificate de nefuncționare (downtime).

– Cresc productivitatea operatorului
Încrederea și confortul operatorului pot contribui la creșterea productivității. Din acest motiv, noile stivuitoare Hyster au un design centrat pe operator, pentru a susține ergonomia și performanța ridicată. Stivuitoarele Hyster H2.0-3.5A dispun de o cabină spațioasă, proiectată special pentru a accentua vizibilitatea deasupra, înainte și în spate și pentru a face stivuitorul confortabil și convenabil de operat pe întreaga tură.

– Funcții pentru optimizarea flotei
Toate stivuitoarele din seria A sunt pregătite pentru a suporta sistem telematic (telematics ready), pentru a fi folosite cu soluția wireless de management al activelor Hyster Tracker. Aceasta oferă date necesare pentru optimizarea flotei, controlul costurilor, reducerea timpilor de nefuncționare și simplificarea întreținerii.

Modelele din seria A recent lansate înlocuiesc stivuitoarele Hyster Fortens și XT la aceeași capacitate.

MEq
By MEq iunie 23, 2022 18:35