Revenirea unei legende – Fuchs MHL434 F

MEq
By MEq iulie 27, 2021 21:59

Revenirea unei legende – Fuchs MHL434 F

Din iulie 2021, MHL434 F își anunță revenirea! A fost un moment când MHL434 F a fondat o nouă linie de produse, denumită „Pick and Carry”. Mai excact, la începutul anilor 2000, Fuchs a revoluționat manipularea lemnului odată cu introducerea unui concept complet nou.

Noul MHL434 F va calca acum pe urmele înaintașului sau. În termeni de design, producătorul german a folosit tehnologii și concepte consacrate deja și a completat noul model MHL434 F cu sisteme de asistență inteligente și cu o serie de opțiuni nou dezvoltate.

Clienții vor fi mulțumiți de echiparea de bază extinsă a modelului MHL434 F. În plus, utilajul este caracterizat de dimensiuni compacte și o rază mică de pivotare, ceea ce face ca manevrele chiar și spații înguste să fie o normalitate.

Componentele hidraulice și electronice, precum și motorul diesel sunt ușor accesibile de la nivelul solului. Au fost instalate numeroase dispozitive de protecție pentru cea mai bună siguranță posibilă a componentelor și a operatorilor.

În mod deosebit se remarcă protecția la impact din dreapta-față (ce protejează sistemul de răcire a apei si aerului împotriva „deformării la rece”), dar și noua protecție frontală și a plafonului. Acolo unde este posibil, multe componente au fost instalate în locuri în care beneficiază de maximă protecție împotriva daunelor cauzate de buștenii manipulați.

O caracteristică absolut unică în această clasă de utilaje este originalul „Braț de cherestea Fuchs” (Fuchs Timber Boom). Datorită montării sale mult în spatele centrului de pivotare, MHL434 F oferă o vizibilitate excelentă. Avantajele sunt evidențiate de vizibilitatea pe care o are operatorul prin geamul din dreapta. Aici, brațul nu interferează cu câmpul vizual al operatorului – un avantaj valoros în munca de zi cu zi și mai ales în timpul deplasării si manipulării materialelor.

Odată cu MHL434 F, Fuchs se reîntoarce la rădăcinile sale în manipularea lemnului. Acest utilaj este începutul unei noi familii de produse, iar producătorul anunță ca vor urma si alte modele.

MEq
By MEq iulie 27, 2021 21:59