Hydraram va prezenta la Bauma 2019 o linie complet nouă de echipamente pentru demolare

MEq
By MEq februarie 11, 2019 21:31

Hydraram va prezenta la Bauma 2019 o linie complet nouă de echipamente pentru demolare

Hydraram B.V. produce echipamente pentru industria demolării și reciclării încă din 1993. În 2018, compania a celebrat cea de-a 25-a aniversare. Pe durata expoziției Bauma 2019, Hydraram își va prezenta linia complet reînnoită de echipamente pentru demolare.

Noile atașamente au câștigat mai multă rezistență și și-au îmbunătățit timpii de ciclu (deschidere / închidere). Folosind cilindri hidraulici cu presiuni de lucru mai mari, puterea atașamentelor a fost mărită cu 22%, iar, în unele cazuri, chiar cu până la 35%. Mai mult, supapele de viteză montate pe cilindri sunt optimizate astfel încât timpii de ciclu să fie îmbunătățiți. Deoarece Hydraram montează extern supapele de viteză (pe exteriorul cilindrului), acestea sunt ușor accesibile pentru service și întreținere.

Seria HCC (modificări suplimentare)
Seria HCC prezintă un nou tip de dinți de penetrare înlocuibili, care se regăsesc deja la seria HCS. Acești dinți au o capacitate mai bună de penetrare în beton, ceea ce a optimizat forța de spargere a foarfecii demolatoare. Combinația dintre aceste modificări a dus la o eficiență cu 35% mai mare a foarfecelor pentru demolări.

Pe lângă fălcile convenționale, care sunt montate standard la seria HCC, Hydraram oferă și așa-numitele fălci „HPJ” (unde HPJ este acronimul de la „high penetration jaw”). După cum le spune și numele, aceste fălci scurte au fost proiectate pentru a putea transfera mai multă forță asupra obiectului care este demolat.
Fălcile Hydraram HPJ au o forță de penetrare mai mare cu până la 30% decât fălcile HCC standard. În plus, noua serie HCC poate fi echipată cu un sistem automat de lubrifiere.

Seria HFP-M
Seria de pulverizatoare HFP cu magnet integrat a fost dezvoltată în 2018, iar Bauma 2019 este primul târg la care va fi expus acest magnet. Noul magnet integrat funcționează pe baza sistemului de 24 V (acumulatori) al excavatorului, astfel încât nu este nevoie de alternator suplimentar; prin urmare, este ușor de instalat. Funcția de magnet poate fi activată de către operatorul excavatorului pentru a colecta cu ușurință resturile de armături din beton pe șantier, în timpul zdrobirii betonului. În plus, magneții sunt echipați cu un „sistem quick release”, astfel încât metalul să fie eliminat de îndată ce magnetul este oprit.

Seria HDG de graifere pentru demolare & sortare
Gama a fost extinsă la 25 de modele, cu capacitati de la 75 la peste 14.000 kg, pentru excavatoare de la 1 la 250 de tone. Noua serie HDG este caracterizată de o metoda de construcție coborată, cu cilindri interiori mai puternici cu amortizare de capăt, cu doar 4 puncte de rotație / articulatie și cu 2 motoare de rotație consolidate, pentru un cuplu mai mare.

Dintre aceste noutăți, Hydraram va prezenta „Live” la Bauma 2019 următoarele atașamente:
Seria HCC: HCC-24V, HCC-32V, HCC-42V, HCC-58V, HCC-72V, HCC-95V
Seria HCS: HCS-28U HCS-72U
Seria HFP: HFP-22V HFP-48V
Seria HFP-M: HFP-28VM
Seria HRP: HRP-32V HRP-82V
Seria HSS: HSS-14RV HSS-45RV
Seria HDG: HDG10R HDG-46R HDG-210R HDG-820R

MEq
By MEq februarie 11, 2019 21:31