Hitachi extinde noua serie -6 de utilaje pentru construcţii

MEq
By MEq noiembrie 23, 2016 16:03

Hitachi extinde noua serie -6 de utilaje pentru construcţii

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) a lansat ultima fază a gamei Zaxis-6 de excavatoare și ZW-6 de încărcătoare frontale de pneuri. Acestea au fost concepute și proiectate în Japonia, folosind tehnologia avansată Hitachi, pentru a satisface cerințele clienților europeni.

Noile modele au în comun elemente de design și materiale de înaltă calitate, componente fiabile și durabile, și au fost proiectate pentru a oferi o versatilitate remarcabilă. Acestea au fost lansate în cadrul campaniei de marketing HCME „No compromise” – ce pune accent pe modul în care proprietarii pot „cere mai mult” de la noile produse -6 Hitachi, inclusiv cel mai mic cost posibil de proprietate.

Excavatoare pe şenile Zaxis-6
Gama de excavatoare pe şenile Zaxis-6 include cinci noi excavatoare medii, de la ZX130-6 la ZX210LC-6, și două noi excavatoare mari, ZX690LCH-6 și ZX890LCH-6. De asemenea, au fost introduse şi noile ZX240LCN-6 (cu un șasiu îngust ce face mai ușor transportul pe drumurile mai mici) și modelele short-tail swing, ZX135US-6 și ZX225USLC/USRLC-6 (ideale pentru lucrul în spații limitate).

Aceste modele încorporează peste 200 de caracteristici reproiectate și componente îmbunătățite. Pentru a se încadra în standardul EU Stage IV, acestea sunt extrem de eficiente și au un impact mai redus asupra mediului decât versiunile anterioare. Excavatoarele sunt echipate cu un sistem hidraulic unic Hitachi ce reduce pierderile hidraulice totale şi ajută la scăderea consumului de combustibil cu până la 12% (ZX190LC-6 în modul ECO).

De asemenea, sunt dotate cu un dispozitiv de post-tratare, rezultând astfel mai puține emisii. Nivelul de zgomot este şi el redus ca urmare a utilizării acestui dispozitiv, care constă din următoarele: DOC, sistem SCR și amortizor de sunet. Sistemul SCR injectează uree în gazele de evacuare pentru a reduce oxizii de azot.

Excavatoare pe roţi Zaxis-6
Hitachi a lansat, de asemenea, patru noi excavatoare pe roţi Zaxis-6, inclusiv noul model short-tail swing ZX145W-6. Aceste mașini au fost proiectate având peste 100 de update-uri, de la mici sigilii și garnituri inelare până la consolidarea structurii superioare, a braţului și balansierului. Nu în ultimul rând, excavatoarele includ noile motoare cu tehnologice Stage IV. Toate aceste îmbunătățiri se combină pentru o performanță mai bună și eficiență.

Ele dispun de un sistem hidraulic îmbunătățit, care ajută la reducerea consumului de combustibil, precum și de tehnologia testată de post-tratare, pentru a se încadra în cele mai recente norme privind emisiile. De asemenea, oferă aceeași flexibilitate excepțională ca și excavatoare pe șenile Zaxis-6, având sistem de cuplare pentru montarea ușoară a diferitelor atașamente. Trenurile de rulare solide şi fiabile, cu design modular, le sporesc flexibilitatea. Pentru o durabilitate mai mare, excavatoarele pe roţi beneficiază de protecţii mai mari ale cilindrilor și o gardă la sol mai înaltă, reducând astfel daunele provocate de obstacole.

Încărcătoare frontale ZW-6
Cel mai recent încărcător frontal pe roți din gama ZW-6 este ZW180-6. A fost proiectat pentru a oferi o vizibilitate excepţională în jur, datorită repoziționării țevii de evacuare şi conductei de admisie a aerului, capotei curbate a motorului şi camerei retrovizoare standard, cu monitor în cabină. Ușor de utilizat, acesta oferă un nivel ridicat de confort şi este unul dintre cele mai silențioase încărcătoare de pe piață.

Cu o capacitate de încărcare substanțială, o forță mare de săpare și viteze de deplasare impresionante, noul încărcător are un consum eficient de combustibil. Motorul Stage IV include un sistem răcit de recirculare a gazelor de evacuare (EGR), sistem de injecție common rail și catalizator de oxidare diesel (DOC), reducând costurile pentru combustibil și solicitările de întreținere.

„Suntem mândri să anunţăm lansarea ultimei faze de utilaje din seria -6. Aceste modele au fost dezvoltate până la perfecțiune în Japonia, folosind cea mai avansată tehnologie de pe piață, pentru a satisface nevoile industriei europene de construcții și a oferi cel mai mic cost posibil de proprietate”, a afirmat Burkhard Janssen, General Manager, Product Management & Engineering la HCME.
zw180_rgb-lo

MEq
By MEq noiembrie 23, 2016 16:03