Raimondi Cranes expune în premieră la ConExpo-CON/AGG

MEq
By MEq ianuarie 9, 2017 13:24

Raimondi Cranes expune în premieră la ConExpo-CON/AGG

Compania italiană Raimondi Cranes SpA va expune în premieră la târgul de la Las Vegas, ConExpo-CON/AGG. “Este pentru prima dată în istoria Raimondi Cranes când facem pași pentru a ne creşte vizibilitatea pe piaţa nord-americană. Prin confirmarea participării noastre la ediţia din 2017 a ConExpo-CON/AGG vrem să atragem atenţia pieţelor din Canada şi Statele Unite că încercăm să stabilim noi relaţii puternice, dezvoltând totodată eforturile de cooperare cu clienţii noştri existenţi.”

“Întreaga noastră echipă executivă, inclusiv specialiştii companiei tehnice, împreună cu experți în export și servicii aftersales, va fi la expoziţie pentru a asigura o bună legătură cu clienții existenți și potențiali”, a spus ing. Domenico Ciano, Director Tehnic, Raimondi Cranes.

„Ca brand italian, ce a trecut într-o zonă tehnică mai avansată prin implementarea de noi tehnologii şi designuri pe cele mai recente produse lansate – macaraua cu braţ înclinat LR213 și macaraua topless MRT159 – credem că este timpul să ne dezvoltăm activitatea pe pieţele din America de Nord. Expoziţia ConExpo-CON/AGG 2017 este o excelentă oportunitate pentru Raimondi de a-şi continua procesul de reintrare pe pieţele nord-americane. Am alocat resurse considerabile pentru a restabili cota de piaţă a Raimondi atât în Statele Unite, cât şi în Canada, iar participarea noastră la acest eveniment este doar o parte a activităţii planificate ce vizează aceste regiuni”, a adăugat Domenico Ciano.

Conform organizatorilor, ediţia de anul acesta a ConExpo-CON/AGG aşteaptă peste 2500 de expozanţi din toate sectoarele industriei pentru construcţii. Târgul, desfăşurat o dată la trei ani, se întinde pe o suprafaţă de peste 230000 mp şi, pe durata celor patru zile, include peste 150 de sesiuni cu caracter instructiv în segmente precum: asfaltare, agregate, beton, utilaje terasiere, de ridicare, miniere şi utilitare.

MEq
By MEq ianuarie 9, 2017 13:24