Hitachi anunță restructurarea fabricilor sale din Olanda pentru creșterea eficienței

MEq
By MEq martie 16, 2017 12:45

Hitachi anunță restructurarea fabricilor sale din Olanda pentru creșterea eficienței

Hitachi Construction Machinery a anunțat că îşi va îmbunătăți eficiența operațională și lanțul de aprovizionare prin restructurarea fabricilor sale din Oosterhout și Amsterdam. Reorganizarea este programată să fie finalizată până în aprilie 2018.

Fabrica actuală din Oosterhout îşi va concentra întreaga operațiune pe miniexcavatoare și excavatoare compacte, cu capacităţi de la 1 la 8 tone. Cota de piață a Hitachi în acest segment a crescut semnificativ în ultimii ani. Restructurarea va contribui la satisfacerea cererii tot mai mari prin creșterea producției cu peste 50%. De asemenea, Hitachi va înfiinţa un nou centru de distribuție, care, împreună cu fabrica din Oosterhout, va servi ca hub pentru livrarea de excavatoare mini și compacte. Clienții vor beneficia de pe urma timpului considerabil mai scurt de livrare, datorită procesului de producție Kanban – un sistem de fabricație care vizează îmbunătățirea eficienței producției globale.

În ultimii ani, Hitachi a făcut mai multe investiții în fabrica din Oosterhout care au îmbunătățit foarte mult eficiența și calitatea standardelor sale generale. Consolidarea producției de excavatoare mini și compacte în această locație va sprijini obiectivul companiei de a furniza produse competitive în condiții mai flexibile.

Odată cu această restructurare, producția de excavatoare ZX85 se va muta de la fabrica din Amsterdam la cea din Oosterhout. Iar ansamblarea utilajelor Hitachi pentru aplicaţii speciale (inclusiv pentru demolări, braţe super-lungi și brațe telescopice de excavator cu cupă graifer) se va muta la fabrica din Amsterdam de la cea din Oosterhout, în cursul acestui an. Compania este încrezătoare că nu va fi nevoie de concedieri, iar orice membru din staff afectat de restructurare va fi redistribuit în altă parte în cadrul companiei.

Directorul de producție și achiziții al HCME, Kazutoshi Yoshioka, a spus: „Obiectivul principal al restructurării fabricii este de a crește eficiența producției și a performanței, ca răspuns la cererea tot mai mare. Aceasta este una dintre multele măsuri pe care le luăm ca lider mondial în furnizarea de utilaje pentru construcţii… Sunt încrezător că poziția noastră pe piață se va îmbunătăți, astfel încât să fim în continuare un partener de încredere pentru clienții noștri.”

MEq
By MEq martie 16, 2017 12:45