AUSA lansează o gamă de vehicule complet electrice

MEq
By MEq octombrie 18, 2022 16:19

AUSA lansează o gamă de vehicule complet electrice

Story Highlights

  • AUSA
  • Dumper AUSA D151AEG
  • Manipulator telescopic AUSA T164E
  • compact all-terrain industrial vehicles
  • Bauma 2022

Related Articles

Producătorul spaniol de vehicule industriale compacte all-terrain AUSA, cu sediul în Manresa, Barcelona, a lansat online gama de vehicule electrice, ce constă din dumperul D151AEG (cu o sarcină utilă de 1.500 kg) și manipulatorul telescopic T164E (cu o sarcină utilă de 1.600 kg și o înălțime maximă de ridicare de 4 m). Cu aceste noi produse, AUSA face încă un pas pentru a aborda schimbările climatice și a se îndrepta către o lume mai eficientă, fără emisii și mai prietenoasă cu mediul. Aceste noi produse vor fi prezentate în premieră la Bauma 2022, între 24 și 30 octombrie.

Putere pentru toată ziua
Toate vehiculele electrice AUSA au fost proiectate cu o autonomie de operare de cel puțin o zi completă de lucru. Pachetul de baterii li-ion este gestionat electronic pentru a oferi putere maximă într-o manieră ușoară și în condiții tot-teren, care se potrivesc cu vehiculele diesel. De asemenea, atunci când accelerația este eliberată, motorul electric reduce viteza instantaneu în timp ce energia este regenerată, extinzând raza de acțiune.

Toate vehiculele electrice AUSA dispun de cablu de încărcare, astfel încât să poată fi conectate la rețea printr-o priză de 110 V, 230 V sau 415 V cu un încărcător rapid ori de câte ori este necesar.

AUSA lansează o gamă de vehicule complet electriceUn nou orizont de aplicații
Odată cu aceste două noi lansări, AUSA și-a extins posibilele utilizări ale produselor sale, aducând vehicule pe piață care vor multiplica aplicațiile pentru utilizatori, permițând lucrul în medii închise, fără o circulație bună a aerului, în spații protejate ecologic sau în lucrări efectuate pe timp de noapte.

În același timp, siguranța operatorului crește semnificativ și ea, deoarece nivelurile reduse de zgomot conduc la o oboseală mai mică a operatorului, făcând totodată mult mai fluidă comunicarea cu ceilalți colegi.

Dumperul D151AEG
Noul D151AEG este primul dumper electric de la AUSA cu o sarcină utilă de 1.500 kg. Având dimensiuni compacte, este ideal pentru lucrul în spații mici, unde se impune o bună manevrabilitate. Dispune de un motor electric de 7,6 kW cu un vârf maxim de 17,3 kW și are tracțiune integrală permanentă (4WD) cu capacități excelente în orice teren, ceea ce înseamnă că performanța sa se potrivește cu cea a modelului echivalent cu motor diesel.

D151AEG a fost proiectat cu un interval de operare de cel puțin o zi de lucru tipică pentru un vehicul din categoria sa; prin urmare are o capacitate a bateriei de până la 12,3 kWh. Livrarea energiei este gestionată electronic pentru a obține cele mai bune performanțe cu un consum mai mic. Regenerarea bateriilor la eliberarea pedalei de accelerație sau la coborârea pantei permite, de asemenea, extinderea autonomiei de lucru.

Ori de câte ori este necesar, utilajul poate fi conectat direct la rețea sau la un generator (cablul este inclus). Bateriile dumperului electric D151AEG se încarcă de la 20 la 80% în doar 2 ore, când se folosește o sursă de 230 V.

Manipulatorul telescopic T164E
T164E este primul manipulator telescopic electric AUSA cu o sarcină utilă de 1.600 kg. Cu capabilități tot-teren și o înălțime maximă de ridicare de 4 m, este ideal pentru lucrul în spații fără emisii, cum ar fi sere și hale închise și chiar pentru lucrul pe timp de noapte, datorită emisiilor minime de zgomot.

Noul manipulator telescopic electric AUSA are o putere de 8,4 kW, cu un vârf de 21,2 kW, oferindu-i rezistență și capacități pentru lucrul pe suprafețe dificile și în pante de până la 32%. Se poate încărca prin conectarea cablului integrat la rețea sau la un generator, trecând de la o încărcare de 20% la 80% in doar 3,15 h, folosind o sursă de 230 V.

MEq
By MEq octombrie 18, 2022 16:19