Himoinsa dezvoltă unități de control pentru generatoarele cu motoare pe gaz

MEq
By MEq august 4, 2017 14:48

Himoinsa dezvoltă unități de control pentru generatoarele cu motoare pe gaz

Noile controllere au fost programate cu o secvență specială de pornire și oprire pentru a oferi o siguranță sporită de instalare. Himoinsa încorporează aceste noi unități de comandă, special concepute pentru grupurile electrogene pe gaz.

Noile controllere CEM7-G, CEA7-G și CEP7-G includ ansamblul de componente pentru controlul debitului de gaz, controlul tuturor sistemelor de siguranță ale ansamblului și încorporează o alarmă de avertizare atunci când presiunea combustibilului este insuficientă. În timpul pornirii, unitățile de comandă efectuează, de asemenea, o verificare de siguranță a ansamblului, verificând etanșeitatea supapei electromagnetice și indicând acest lucru prin intermediul unui semnal luminos.

CEM7-G permite prin intermediul unei interfețe foarte intuitive monitorizarea funcționării motorului pe gaz și a calității semnalului electric generat.
CEA7-G verifică generatorul și comută rețeaua în cazul unei defecțiuni a acesteia.
CEP7-G este o unitate de comandă proiectată pentru aplicații paralele pentru a permite managementul sarcinii între grupurile electrogene pe gaz.

„Noile unități de control al gazului oferă avantajele bine cunoscute ale unităților de comandă Himoinsa, precum ușurința utilizării, puterea și durabilitatea…”, spune Manuel Aguilera, Gas Product Manager la Himoinsa.

MEq
By MEq august 4, 2017 14:48