Hiab lansează în Olanda 3 noi modele de macarale mari cu braț articulat

MEq
By MEq octombrie 20, 2015 16:02

Hiab lansează în Olanda 3 noi modele de macarale mari cu braț articulat

Hiab, parte a Cargotec, va lansa trei noi modele din gama sa de macarale cu braţ articulat de mare capacitate, la expoziția BedrijfsautoRAI 2015 din Amsterdam, Olanda, între 20 şi 24 octombrie. Noile modele sunt: HIAB X-HiPro 548, HIAB X-HiPro 638 şi HIAB X-HiPro 658.

Modelele continuă iniţiativa Hiab de a îmbunătăţi calitatea, performanța și economia în cadrul noii sale game de macarale grele „Big Five”, care mai include modelele HIAB X-HiPro 1058 și HIAB X-HiPro 858. Acestea sunt concepute pentru a ridica rapid și cu precizie materiale grele și voluminoase.
„Aceste modele noi demonstrează angajamentul nostru continuu de a dezvolta produse perfect potrivite pentru nevoile de siguranță și eficiență ale clienților noștri”, a afirmat Carl Gustaf Göransson, senior vicepreşedinte, Sales and Markets.

În proiectarea macaralelor, Hiab s-a orientat în funcţie de nevoia pieței, care cerea produse rapid și ușor de configurat la locul de livrare, dar totodată robuste și extrem de sigure în operare. Inovațiile în ceea ce priveşte siguranța includ: picioare auxiliare, sistemul Variable Stability Limit +, ce reglează automat capacitatea de ridicare în funcţie de stabilitate, și sistemul Load Stability, ce atenuează mișcarea neuniformă de ridicare. Modelele 547 şi 638 sunt potrivite în aplicaţii ce presupun o rază mare, atât vertical, cât şi orizontal, graţie sistemului de braţ lung cu braţ auxiliar. La rândul său, 658 este o versiune cu braţ scurt, cu un raport optimizat al capacităţii de ridicare. Această macara mai potrivită pentru ridicarea de sarcini mari în apropierea camionului pe care este montată.
X_3a201127e6

MEq
By MEq octombrie 20, 2015 16:02

OPINION

ELECTRIFICATION