Haulotte Group îşi extinde oferta de încărcătoare telescopice

MEq
By MEq februarie 11, 2016 15:17

Haulotte Group îşi extinde oferta de încărcătoare telescopice

Producătorul francez de încărcătoare cu braţ telescopic Haulotte îşi extinde oferta de produse, aceasta incluzând acum trei game, şi anume: compactă, high lift şi heavy load capacity.

Ca încărcătoare telescopice cu capacităţi între 3.2 şi 4 t şi înălţimi de ridicare de până la 10 m, gama compactă se adresează nevoilor din sectoarele de construcţii şi industriale, unde performanţele şi caracterul compact al maşinilor sunt esenţiale. La rândul ei, gama High Lift, cu capacităţi între 3.6 şi 4 t şi înălţimi de până la 17 m, oferă atât putere, cât şi manevrabilitate pe orice tip de şantier. Nu în cele din urmă, gama Heavy Load Capacity – o nouă linie de telehandlere special adaptate pentru sarcini grele – se adresează manipulării încărcăturilor între 5.2 şi 7 t. Aceasta completează oferta existentă de produse ce acoperă o paletă întreagă de soluţii adaptate nevoilor oricărui utilizator.

H_6bbbe9d78fHTL 5210 este ultima noutate din gama Haulotte, oferind cel mai bun randament în segmentul de 10 m – o capacitate de ridicare de 5.2 t până la o înălţime de 10 m şi o rază maximă orizontală de 5.8 m cu o sarcină de 3.5 t, cu stabilizatorii extinşi. Ideal în aplicaţii de diferite tipuri, în sectoare precum construcţii, industria extractivă şi petrolieră, manipularea materialelor în porturi sau în reciclare, acest manipulator telescopic este foarte productiv. Stabilizatorii, incluşi în dotarea standard, asigură o excelentă rază orizontală, iar axa spate cu sistem de blocare de pe gama HTL oferă o bună stabilitate laterală. HTL 5210 are tracţiune integrală, virează cu toate rotile şi are transmisie hidrostatică. Dispune de un motor Perkins Tier 4i/Stage IIIB, de 113 hp (83 kW), pentru Europa, sau unul Perkins Tier 3 de 95 hp (70 kW), pentru pieţele din America de S şi de N, Asia-Pacific, Rusia şi Orientul Mijlociu.

Modelele HTL6508 şi HTL7210 sunt extrem de puternice, cu înălţimi de ridicare (fără stabilizatori) de 6.5 – 7.7 m (HTL6508), respectiv 7.2 – 9.5 m (HTL7210). Sunt ideale pentru manipularea sarcinilor grele, în special în industria extractivă şi în lucrări de inginerie civilă.
HTL6508 și HTL7210 includ gărzi anti-gropi, un sistem „cut off” pentru prevenirea mișcărilor periculoase, diferențial cu alunecare limitată pe puntea față, precum și o pedală „inching” pentru mișcări line și precise de înaintare, chiar cu motorul în regim de admisie completă. Această gamă este dotată cu motoare FPT Tier 4i de 130 hp (96 kW), pentru Europa şi America de N, şi motoare FPT Tier 3 de 127 hp (93 kW), pentru America Latină, Asia-Pacific, Rusia şi OM.

De asemenea, Haulotte Group a selectat un producător istoric, cu expertiză dovedită, pentru a-şi completa oferta de produse, comercializând manipulatoare telescopice DIECI sub denumirile de marcă HTL6508 și HTL7210.

MEq
By MEq februarie 11, 2016 15:17