Liebherr, la Bauma 2019, sub sloganul ”Together. Now & Tomorrow.”

MEq
By MEq februarie 16, 2019 22:54

Liebherr, la Bauma 2019, sub sloganul ”Together. Now & Tomorrow.”

La ediția de anul acesta a expoziției Bauma, Liebherr își va prezenta cele mai recente dezvoltări de produs și inovatii din întreaga sa gamă de utilaje pentru construcții, manipularea materialelor și minerit, precum și numeroase componente. Toate aceste inovații, împreună cu rețeaua îmbunătățită de vânzări și servicii îi vor asigura o creștere viitoare pe piață, lucru reflectat și de cererea actuală pentru produsele și serviciile Grupului Liebherr.

Sub sloganul ”Together. Now & Tomorrow”, Liebherr va oferi vizitatorilor expoziției șansa de a cunoaște mai multe despre produsele sale, inovațiile și tendințele din industria utilajelor pentru construcții.

Cu o suprafață de aproape 14.000 m2, standul Liebherr din zona exterioară oferă suficient spațiu de prezentare pentru peste 60 de exponate. Printre produsele expuse se vor regăsi numeroase inovații din categoria macaralelor turn, mobile și pe șenile, a utilajelor terasiere, a celor pentru manipularea materialelor, a utilajelor pentru fundații speciale, a echipamentelor pentru tehnologia betonului și pentru minerit.

Liebherr va expune în premieră o noua serie de macarale turn cu cabluri de forță din fibre sintetice, ce vor fi disponibile pentru comercializare începând din aprilie 2019. Noul cablu din fibre de înaltă rezistență are aproximativ o cincime din masa unui cablu convențional din fire din oțel răsucite, însă are o durată de viață de patru ori mai mare și este mult mai ușor de folosit. Liebherr va prezenta și cinci noi macarale mobile. Acestea se bazează pe tehnologii dovedite și oferă performanțe superioare, un randament ridicat și flexibilitate. Un alt punct de atracție va fi noua macara pe șenile cu o sarcină utilă de 300 t, echipată cu sisteme de asistență inovatoare ce sporesc siguranța în exploatare și facilitează manevrarea.

Începând din ianuarie și pe tot parcursul anului 2019, Liebherr va introduce noua generație de excavatoare pe șenile pentru lucrări terasiere. În prima fază vor fi lansate șapte noi modele, de la 22 la 45 t. Noua Generație 8 de excavatoare pe șenile grantează o putere mai mare și o productivitate sporită, un nivel mai ridicat de siguranță și un confort superior pentru operator.

Pentru noul încărcător frontal mare Xpower, vizitatorii se pot aștepta la un pachet complet de funcții ce include un număr mare de sisteme de asistență. Acestea includ noul sistem de detectare a persoanelor aflate în spatele mașinii, precum și un sistem integrat de monitorizare a presiunii în anvelope. Astfel, Liebherr oferă soluții complete pentru creșterea siguranței și confortului în operarea zilnica a unui încărcător frontal. Toate sistemele sunt dezvoltate de Liebherr Group și sunt complet integrate în sistemele de control ale mașinilor.

În zona dedicata utilajelor miniere, vizitatorii vor putea experimenta puterea autobasculantelor rigide de ultra-clasă și a uriașelor excavatoare. Panoul de bord singular simplifică mai mult ca niciodată managementul flotei.

Pasionații industriei construcțiilor vor descoperi autopompa de beton 42 M5 XXT, din clasa medie, complet modernizată. Numeroase componente tehnice sunt de producție proprie Liebherr. Un produs remarcabil este noua unitate de antrenare a sistemului de pompare „Liebherr Powerbloc”, la care toate elementele hidraulice de comutare și măsurare sunt complet integrate. Această soluție elimină numeroase linii hidraulice și alte componente asemenea.

Divizia Liebherr Components va prezenta o versiune demo a unei aplicații care prezintă funcționalitatea extinsă a tuturor componentelor Liebherr, de la motoare diesel până la stocarea energiei, sisteme hidraulice, transmisii și rulmenți. Pe viitor, aplicația va permite producătorilor de utilaje să informeze managerii de flote, personalul de service și operatorii mașinilor despre starea componentelor acestora.

MEq
By MEq februarie 16, 2019 22:54