BKT la Intermat 2018, cu o ofertă tot mai vastă

MEq
By MEq aprilie 25, 2018 17:16

BKT la Intermat 2018, cu o ofertă tot mai vastă

Portofoliul BKT prezent la ediția Intermat 2018 este foarte vast, începând cu avanpremiera modelului Portmax PT 93, la debutul său pe scena europeană. Sunt expuse, de asemenea, produsele de top ale liniei Earthmax pentru sectorul OTR și o selecție de anvelope pentru vehicule industriale. O prezență importantă care echivalează cu un răspuns concret la revenirea anunțată a pieței europene a mașinilor pentru construcții, care prevede și în acest an o creștere pozitivă.

O noutate absolută în cadrul standului este Portmax PT 93, în dimensiunea 280/75 R 22.5, studiat pentru tractoare portuare destinate operațiilor de exploatare de mare tonaj în cadrul porturilor, terminalelor de containere, centrelor de distribuție și logistică, precum și în situri industriale. Amestecul special, antistatic al benzii de rulare garantează o rezistență extraordinară la uzură chiar și în condiții dificile, limitând la minimum frecvența de înlocuire și timpii de inactivitate a mașinii.

Făcând parte din aceeași familie Portmax, însă special pentru utilaje reach stacker care execută operații portuare de mutare a containerelor, este modelul Portmax PM 90, expus în dimensiunea 18.00 R 25. Centurile de oțel multistrat conferă forță, rezistență și durabilitate acestei anvelope radiale All Steel, perfectă, de asemenea, pentru toate operațiile dificile de ridicare, care necesită o stabilitate mare.

La Intermat este prezent și Liftmax LM 81, în dimensiunea 7.00 R 12, model special pentru cărucioare elevatoare, care se distinge prin nivelul înalt de confort și durabilitate, permițând reducerea costurilor de exploatare chiar și pe distanțe lungi. Urmează Airomax AM 27, expus în versiunea 445/95 R 25, anvelopa pentru uzul în special pe șosea, ideală pentru aplicații cu macarale în sectorul construcțiilor, adecvată și pentru terenurile agresive de pe șantiere.

Ideale pentru mediile OTR sunt, în schimb, cele trei anvelope selectate din linia Earthmax, care au în comun rezistenta structură All Steel. În versiunea 26.5 R 25, se prezintă publicului Earthmax SR 53, proiectat pentru încărcătoare frontale și buldozere pe roți care lucrează în terenuri stâncoase, împreună cu Earthmax SR 31, realizat pentru camioane rigide și încărcătoare pe roți, expus la Intermat în dimensiunea 26.5 R 25. În fine, în versiunea 26.5 R 25, modelul Earthmax SR 50, studiat pentru montarea pe încărcătoare folosite în operații de încărcare și nivelare.

„Suntem foarte mulțumiți că ne prezentăm la această ediție Intermat 2018 cu o ofertă multiplă de anvelope pentru diferite aplicații, pregătiți să satisfacem o cerere în creștere, semnul evoluției pozitive a pieței internaționale a construcțiilor – declară Lucia Salmaso, administrator delegat al BKT Europe. Sunt sigură că începe un nou ciclu pentru acest sector, care va aduce, cu siguranță, schimbări și mari provocări pentru toți operatorii”.

MEq
By MEq aprilie 25, 2018 17:16