Hatz își prezintă seria H de motoare diesel la Cemat Asia

MEq
By MEq octombrie 17, 2017 22:46

Hatz își prezintă seria H de motoare diesel la Cemat Asia

Motorenfabrik Hatz va prezenta în premieră motoare diesel de ultimă generație la expoziția CeMAT Asia, care va avea loc între 31 octombrie și 3 noiembrie 2017, în Shanghai.

Motoare diesel seria H
Cu seria H, Hatz își prezintă ultima generație de motoare la acest târg. Motoarele răcite cu apă, cu trei și patru cilindri, combină calități precum putere mai mare, consum redus de combustibil și o durată lungă de viață. Tehnologiile de ultimă oră, precum tehnologia common rail Bosch, utilizarea turbocompresoarelor și noul sistem de retur al gazelor de evacuare sunt componente cheie ale acestor motoare compacte. Seria H îndeplinește cerințele privind plafoanele de emisii Satge III B în Europa, Tier 4 Final în SUA (fără filtru de particule diesel) și Satge V.

Stage V îndeplinit, pentru utilaje compacte
Un punct de atracție la târg pentru Hatz îl va reprezenta utilizarea motoarelor 3H50T seria H din clasa sub 19 kW. Motoarele de ultimă generație și tehnologia cu turbocompresor permit motoarelor din clasa sub 19 kW să fie frecvent înlocuitorul logic pentru o unitate de acționare din clasa de la 19 la 37 kW. Producătorii de utilaje au astfel posibilitatea de a instala motoare mai mici, dar puternice pe mașinile lor compacte, fără filtru de particule diesel suplimentar, în ciuda normei Stage V. Nu este nevoie de nicio reproiectare pentru a crea spațiu suplimentar pentru filtrele de particule diesel.

Premieră în Asia pentru noul portal online Hatz
La CeMAT, Hatz își va prezenta, de asemenea, noua platformă de documentație online. Hatz a creat un portal online care oferă clienților acces la informații importante despre motoare, inclusiv instalarea și funcționarea acestora. Prin introducerea seriei motorului, clienții sunt direcționați rapid și direct către cele mai recente documente disponibile special pentru tipul de motor utilizat.

MEq
By MEq octombrie 17, 2017 22:46