Fuziune între Kobelco Construction Machinery şi Kobelco Cranes

MEq
By MEq decembrie 23, 2015 12:06

Fuziune între Kobelco Construction Machinery şi Kobelco Cranes

Kobe Steel, Ltd. și filialele sale deținute integral, Kobelco Construction Machinery Co., Ltd. și Kobelco Cranes Co, Ltd., au luat decizia fuziunii celor două divizii ale Kobelco, cea de utilaje pentru construcții și de macarale, în aprilie 2016. Cele două societăți s-au specializat în domeniile lor de activitate, în Japonia și în străinătate.

În conformitate cu planul de afaceri pe termen mediu lansat mai 2013, care acoperă anii fiscali 2013-2015, Grupul Kobe Steel a anunţat că îşi va extinde strategic businessul de utilaje. Astfel, Grupul Steel Kobe a decis să unească cele două companii, considerând-o o măsură necesară pentru consolidarea viitoare a afacerilor sale și accelerarea dezvoltării globale în ceea ce privește businessul utilajelor de construcţii.
Această fuziune este de aşteptat să îmbunătăţească eficiența de afaceri, să consolideze capacitățile de dezvoltare de produse și să susţină dezvoltarea globală. De asemenea, va permite Grupului Kobe Steel să urmărească noi posibilități de dezvoltare de pe urma combinării tehnologiilor regăsite pe excavatoarele și macaralele sale. Noua companie își propune un nou salt înainte ca producător cuprinzător de utilaje de construcţii, combinând cele două tipuri de produse, excavatoare și macarale.

Motivele fuziunii:
– Îmbunătățirea eficienței de afaceri și utilizarea eficientă a resurselor de management;
– Consolidarea capacităților de dezvoltare de produs;
– Consolidarea dezvoltării la nivel mondial și a capabilităților de răspuns.

MEq
By MEq decembrie 23, 2015 12:06