MB Crusher, în premieră la MINExpo

MEq
By MEq septembrie 22, 2016 23:31

MB Crusher, în premieră la MINExpo

MB America, Inc. va expune pentru prima dată la MINExpo. Ca nou venită la această expoziţie, subsidiara americană a companiei italiene MB Crusher va oferi mai multe demonstraţii cu ataşamentele pe care le produce.

Astfel, la standul său va putea fi văzută la lucru o cupă de concasare BF135.8 pe un excavator Hyundai, ce va procesa granit. În plus, compania va mai prezenta şi alte ataşamente pentru concasare şi sortare. „Este un moment mare pentru noi. Avem produse noi pe care dorim să le prezentăm industriei extractive. Suntem foarte încântaţi să expunem în acest an!”, a spus Miriano „Max” Ravazzolo, CEO al MB America.

În doar un an, compania şi-a extins linia de produse pentru a include mai multe modele şi dimensiuni de graifere, freze cu tambur, precum și o nouă linie de ataşamente de sortare concepute pentru miniîncărcătoare, buldoexcavatoare şi încărcătoare compacte. În plus față de extinderea sa, MB oferă şi separatoare magnetice şi kit-uri de suprimare a prafului pentru echipamentele sale de concasare şi sortare. Atașamentele MB sunt ideale în cariere și mine, în procesarea mineralelor, proiecte miniere și pentru instalaţii de sortare. În afara industriei extractive, produsele MB au un domeniu larg de activitate ce include operațiuni de demolare, excavare, lucrări terasiere, lucrări de lansări de conducte și proiecte de refacere a mediului.

MEq
By MEq septembrie 22, 2016 23:31