Fuchs anunță începutul unei noi ere odată cu impresionantul F120 MH

MEq
By MEq septembrie 20, 2023 11:10

Fuchs anunță începutul unei noi ere odată cu impresionantul F120 MH

Story Highlights

  • Fuchs
  • material handler
  • Fuchs F120 MH
  • excavator manipulator pentru aplicatii portuare
  • Fuchs a Terex brand
  • Fuchs Blue Hybrid System

Related Articles

Fuchs — producător de utilaje specializate în manipularea materialelor — prezintă F120 MH, un nou „material handler” pentru aplicații portuare. Cu o putere impresionantă de până la 500 kW și o masă de service de până la 150 tone, F120 MH este cel mai mare și mai greu utilaj Fuchs de până acum. Siguranța, productivitatea, ușurința în utilizare și eficiența energetică au stat la baza dezvoltării acestui utilaj impresionant. Genul de manipulator care ar fi intrat în topul nostru „World-Class Machinery”.

Fuchs anunță începutul unei noi ere odată cu impresionantul F120 MHDeschiderea maximă de 27 de metri împreună cu brațul cu formă specială facilitează în mod semnificativ descărcarea mărfurilor vrac din camioane și barje, în timp ce sistemul de cabină reglabil pe înălțime permite o vizibilitate excelentă asupra zonei de lucru, datorită înălțimii sale de vizualizare de până la 12 metri.

Siguranță maximă, confort, ușurință în utilizare
Cabina Fuchs Comfort dispune de geamuri panoramice izolate fonic, protejate împotriva căldurii, pentru o vizibilitate excelentă de jur împrejur, precum și de un scaun cu suspensie pneumatică, cu cotiere integrate, suport lombar și tetieră. Pentru a spori și mai mult confortul de operare sunt disponibile diverse opțiuni de joystick, în timp ce mai multe sisteme de camere afișează imagini pe un monitor separat, sporind siguranța mediului de lucru.

Platforma Fuchs Service oferă acces convenabil la toate componentele esențiale, cum ar fi compartimentul motor, componentele sistemului Fuchs Blue Hybrid, sistemul central de lubrifiere, filtrele de aer și rezervoarele. Acest lucru permite inspecții și întreținere sigure și ușoare. În plus, ușile de dimensiuni generoase din tablă de oțel asigură un acces optim la componente. De asemenea, sunt disponibile pasarele și scări personalizate.

Cupla rapidă semiautomată, cu o capacitate de 20 de tone, permite utilizarea diferitelor atașamente. Utilajul se adaptează rapid și este flexibil în funcție de materialul de manipulat. Acest lucru este facilitat de sistemul standard Tool Control.

Versatilitate & flexibilitate printr-un sistem modular inovator
Ca toate celelalte excavatoare manipulatoare Fuchs, modelul F120 MH poate fi configurat individual pe baza sistemului modular consacrat deja. În echiparea standard, manipulatorul vine cu un tren de rulare pe șenile ce necesită întreținere redusă. Dar oferă opțiuni în funcție de solicitările specifice ale clientului, incluzând aici tren de rulare mobil, staționar sau tip portal.

Fuchs anunță începutul unei noi ere odată cu impresionantul F120 MHSistemul Fuchs Blue Hybrid
O caracteristică remarcabilă a modelului F120 MH este sistemul Blue Hybrid, ce stochează energia în exces atunci când brațul de încărcare coboară, pentru a o utiliza în următorul ciclu de încărcare. Acest proces regenerativ poate realiza economii de energie de până la 35%. Împreună cu funcția de reglare termică, ce asigură o temperatură optimă de operare a sistemului hibrid, F120 MH oferă eficiență energetică maximă.

F120 MH marchează, fără îndoială, începutul unei noi ere pentru Fuchs în aplicațiile de manipulare a materialelor în porturi. Cu dimensiunile sale impresionante, tehnologia inovatoare și performanța remarcabilă, noul material handler stabilește noi standarde și îndeplinește cerințele unei industrii în continuă evoluție.

Facts:
• Fuchs Comfort Cab – geamuri panoramice izolate fonic, protejate împotriva căldurii.
• Standard Tool Control – facilitează schimbarea rapidă a diferitelor atașamente folosind o cuplă rapidă semi-automată.
• Personalizabil – datorită sistemului modular.
• Diverse opțiuni de tren de rulare – pe șenile, pe roți, staționare sau portal.
• Sistem Fuchs Blue Hybrid – stochează excesul de energie la coborârea brațului, permițând economii de energie de până la 35%.
• Performanță impresionantă a sistemului de până la 500 kW – 350 kW (EU Etapa V/III) + 150 kW Blue Hybrid System.

MEq
By MEq septembrie 20, 2023 11:10