Foreza HDD Ditch Witch AT40 All Terrain optimizează performanțele de săpare în rocă dură

MEq
By MEq octombrie 3, 2017 11:17

Foreza HDD Ditch Witch AT40 All Terrain optimizează performanțele de săpare în rocă dură

Pentru a spori eficiența forării în rocă dură, Ditch Witch a lansat noua foreză orizontală dirijată (HDD) pe șenile AT40 All Terrain. Utilajul dispune de un sistem avansat de foraj two-pipe, care oferă un cuplu cu 33% mai mare decât al unităților concurente.

Noul sistem de foraj All Terrain include mai multe concepte în curs de brevetare ce îmbunătățesc operațiunile de forare. Designul interior al tijei oferă un sistem de curățare care îmbunătățește durabilitatea îmbinării prăjinii și dirijarea în condiții de rocă dură. Pentru îmbunătățirea direcției și optimizarea debitului de fluid special de foraj, conexiunea fiabilă All Terrain reduce riscul de deteriorare a gulerului.

Sistemul All Terrain dispune, de asemenea, de o carcasă RockMaster îmbunătățită pentru durabilitate și o întreținere redusă. Designul modular face carcasa adaptabilă la două dimensiuni diferite de capete de forare, permițând o conexiune api de 2.875 și 3.5. Noua carcasă dispune de o garnitură exclusivă, cu strat dublu, cu rulmenți de înaltă capacitate, pentru o durată de viață crescută, fiabilitate superioară și întreținere minimă.

Acest design de proiectare mărește intervalele de service (intervalele sunt duble față de modelele anterioare). Foreza orizontală dirijată AT40 All Terrain este disponibilă cu opțiuni de tije rezistente pentru toate tipurile de lucrări, incluzând concepte în curs de brevetare precum All Terrain Flush, Power Pipe HD Fluid Miser II, Power Pipe HD Unlined și tije Forged HIWS1.

Crescând și mai mult productivitatea și oferind cele mai bune performanțe din clasă, noua foreză All Terrain folosește aceleași caracteristici de generație viitoare precum modelul standard JT40. Motorul diesel Cummins QSB4.5 de 160 hp, Tier 4, oferă o forță de împingere și tragere de 178 kN. Eficiența sporită de foraj este asigurată de un sistem de acționare cu rotație cu două viteze, care produce un cuplu de 7457 Nm. Foreza este echipată, de asemenea, cu o pompă de noroi cu un debit max. de 265 l/min, la o presiune max. de 69 bar.

„Performanța maximă de forare și controlul mai eficient al dirijării fac ca foreza AT40 All Terrain să fie un utilaj fiabil și puternic. Unitatea nu numai că sporește productivitatea și puterea, ci utilizează și caracteristici de generație viitoare pentru a oferi informații operaționale valoroase și a menține operatorii productivi, profitabili și confortabili în fiecare lucrare”, a declarat Seth Matthesen, senior product manager Ditch Witch pentru foreze orizontale dirijate.

MEq
By MEq octombrie 3, 2017 11:17