Fassi devine acţionarul majoritar al Cranab

MEq
By MEq iulie 13, 2016 12:28

Fassi devine acţionarul majoritar al Cranab

Fassi, unul dintre cei mai mari producători mondiali de macarale pentru camioane, devine proprietarul majoritar al grupului suedez Cranab şi al filialelor sale – Vimek, Bracke Forest și Slagkraft. Cranab produce macarale pentru utilaje forestiere și are sediul în Vindeln, Umeå, Suedia. Fassi era deja acționar în Grupul Cranab, iar prin această afacere devine majoritar.

„Fassi este acționar în Cranab de trei ani și a contribuit semnificativ la creșterea companiei. Operează pe o piață internațională largă, iar această afacere ne va oferi o creștere suplimentară și noi oportunități de afaceri”, a spus Hans Eliasson, preşedinte al Grupului Cranab.
„Dezvoltarea în comun a unei noi linii de produse de macarale o vedem ca un factor important al creșterii viitoare în segmentul de macarale on-road. De asemenea, concentrarea Cranab asupra industriei forestiere este o completare foarte bună și o oportunitate excelentă de piață ce urmează să fie combinată cu alte linii de produse pe care Fassi le deține”, a spus Giovanni Fassi, CEO al Grupului Fassi.

Grupul Cranab include companiile: Cranab AB, ce produce macarale, precum și mașini de tuns iarba şi tocătoare de lemn; Vimek AB, ce produce mașini forestiere mici; Bracke Forest AB, care produce scarificatoare, mașini de plantat și capete de tăiere (procesoare forestiere).

MEq
By MEq iulie 13, 2016 12:28