Metso achiziționează producătorul de bene și cupe Häggblom

MEq
By MEq iunie 27, 2023 22:00

Metso achiziționează producătorul de bene și cupe Häggblom

Metso a semnat un acord pentru achiziționarea Häggblom Oy, o companie privată finlandeză de tehnologie și producție. Compania produce bene de camioane miniere și cupe. Portofoliul de servicii Häggblom include piese de uzură, recondiționări de bene și cupe, precum și servicii conexe de teren. De câțiva ani, Häggblom colaborează cu Metso în producția de bene de camioane rigide .

Achiziția va extinde oferta Metso în segmentul de bene și cupe, oferind soluții complete de încărcare și transport și consolidând poziția companiei pe piața de schimb. Scopul este de a valorifica expertiza puternică în tehnologie și producție a Häggblom în colaborare cu partenerii actuali la nivel regional și global.

Metso achiziționează producătorul de bene și cupe Häggblom „Business-ul componentelor de încărcare și transport este în creștere, iar scopul nostru este să ne dezvoltăm în continuare capacitatea de a ne deservi clienții. Gama de produse Häggblom, know-how-ul în producție și capabilitățile tehnologice, precum și expertiza în service sunt un plus pentru portofoliul Metso de elemente de uzură. Angajații Häggblom vor aduce companiei Metso plus-valoroase și așteptăm cu nerăbdare să construim pe baza parteneriatului pe care l-am dezvoltat de-a lungul anilor”, spune Heikki Metsälä, președinte al diviziei de elemente de uzură, Metso.

„Acesta este începutul unui nou capitol interesant pentru compania noastră. Am colaborat cu succes cu Metso de mulți ani, iar acum suntem încântați să devenim parte dintr-o companie internațională. Suntem încrezători că expertiza și produsele noastre se vor alinia ofertei Metso de elemente de încărcare și transport. Această achiziție va aduce beneficii clienților și angajaților noștri, care sunt cele mai importante active ale noastre”, spune Jukka Karhula, CEO, Häggblom.

Se așteaptă ca achiziția să fie finalizată în august 2023. Părțile au convenit să nu dezvăluie valoarea tranzacției.

MEq
By MEq iunie 27, 2023 22:00