Boxer 950HD este cel mai recent miniîncărcător compact utilitar

MEq
By MEq februarie 23, 2016 20:53

Boxer 950HD este cel mai recent miniîncărcător compact utilitar

Boxer 950HD a debutat la ultima ediţie a The Rental Show din US ca fiind cel mai avansat şi capabil miniîncărcător compact utilitar de pe piaţă. Proiectat de la zero, noul 950HD include numeroase caracteristici de vârf în clasa sa, întâlnite până acum doar pe modelele de miniîncărcătoare full-size.

Boxer 950HD are cea mai mare înălţime la bolţ din categoria sa (2.4 m), ceea ce îi permite să descarce peste un obstacol de 1.8 m. Utilajul este dotat cu un motor diesel de înaltă clasă de 48 hp (36 kW) Tier 4F, cu catalizator diesel de oxidare (DOC) ce nu necesită post-tratare. Deşi are dimensiuni mini, 950HD are o capacitate la vârf de 1238 kg şi o capacitate nominală de operare de 432 kg. „Am redefinit aşteptările clienţilor noştri odată cu cel mai mare şi mai puternic miniîncărcător compact utilitar, proiectat pentru a ridica mai mult, mai sus şi mai departe, depăşind concurenţa”, a afirmat Jason Showers, Boxer Product Manager.

Miniutilajul dispune de un display electronic cu capacităţi de diagnosticare incluse, setări multiple şi două modele de utilizare a joystick-urilor, ce-i permit operatorului să plieze maşina pe aplicaţia dorită. De asemenea, sistemul hidrostatic de operare permite controlul proporţional al joystick-urilor la turaţie variabilă. 950HD este uşor de operat şi întreţinut. Ataşamentele hidraulice sunt uşor de cuplat, iar panourile de service din spate permit accesul facil către filtrul de ulei şi componentele electrice.
High-Dump-Boxer-950HD-Cutout_cropped

MEq
By MEq februarie 23, 2016 20:53