EvoQuip lansează cel mai mare concasor cu fălci din seria Bison

MEq
By MEq august 7, 2023 16:30

EvoQuip lansează cel mai mare concasor cu fălci din seria Bison

EvoQuip a lansat concasorul cu fălci Bison 340 — cel mai nou și mai mare model din seria Bison. Utilajul de 34 de tone are o deschidere a camerei de concasare de 1000 x 600 mm și impresionează prin productivitate (280 tph), în funcție de aplicație.

Fiind un concasor primar de înaltă performanță, EvoQuip Bison 340 este proiectat pentru operatorii din cariere, demolări, reciclare și aplicații miniere. Trenul de rulare pe șenile îi conferă mobilitate, având un timp rapid de configurare și ajustări hidraulice în setarea concasorului, pentru un control total al dimensiunii produsului final. Transmisia hidrostatică standard permite inversarea sensului de concasare. Acest lucru este util în special pentru îndepărtarea blocajelor din cameră sau atunci când utilajul lucrează cu materiale lipicioase, precum asfaltul.

EvoQuip lansează cel mai mare concasor cu fălci din seria BisonAndrew Armstrong, Manager de produs EvoQuip, a declarat: „Concasorul cu fălci Bison 340 este o completare majoră în gama Bison de la EvoQuip, ce poate aborda operațiuni de toate dimensiunile și nevoile. Are un buncăr de alimentare robust, rezistent la uzură. Concasarea agresivă este asigurată de o falcă cu acțiune înaltă, ce facilitează pătrunderea materialului în camera de concasare. Iar dacă adăugăm și capacitatea hidrostatică de inversare a sensului de concasare, vom constata că Bison 340 are o productivitate ridicată și timpi minimi de imobilizare.”

„Ca în cazul întregii game EvoQuip, concasorul Bison 340 este compact și ușor de transportat de la un șantier la altul. Bison 340 este în mediul lui atunci când lucrează în cariere cu rocă dură, dar și în aplicații de reciclare. De asemenea, are un sistem de transmisie eficient și turații reduse ale motorului, pentru a funcționa cu un consum redus de combustibil.”

Toate concasoarele cu fălci Bison sunt dotate standard cu sistemul de telemetrie T-Link, ce oferă clienților informații în timp real despre performanțele utilajului lor, pentru un management eficient al concasorului și un timp de funcționare maximizat. Aceste date pot fi accesate prin intermediul unui smartphone sau tablete și oferă informații complete despre localizare, consumul de combustibil, tonaj, gradul de uzură și orele de funcționare, împreună cu multe alte date utile.
Bison 340 este disponibil începând de anul acesta. Pentru informații suplimentare, contactați dealerul local EvoQuip.

MEq
By MEq august 7, 2023 16:30