Încărcătorul frontal pe șenile CAT 963 combină versatilitatea cu productivitatea și consumul mai redus de combustibil

MEq
By MEq septembrie 3, 2020 10:51

Încărcătorul frontal pe șenile CAT 963 combină versatilitatea cu productivitatea și consumul mai redus de combustibil

Atunci când rentabilitatea maximă a investiției într-un utilaj este esențială, versatilitatea unui încărcător frontal pe șenile înseamnă că un singur utilaj și un singur operator pot săpa, încărca, transporta, umple și efectua multe alte operațiuni. Noul încărcător frontal pe șenile Cat 963 combină această versatilitate cu o eficiență a consumului de combustibil cu până la 10% mai bună, o productivitate mai ridicată și îmbunătățiri la nivelul cabinei și manevrabilității. Modelul 963 îndeplinește standardele europene Stage V privind emisiile de noxe. Cu o putere de 151 kW (202 hp) și o masă operațională de 20 358 kg, noul încărcător frontal pe șenile 963 înlocuiește modelul anterior 963K.

Operare mai ușoară
Încărcătorul frontal pe șenile 963 este ușor de utilizat, datorită cabinei actualizate cu scaun cu suspensie pneumatică și cotiere/comenzi reglabile. Display-ul tactil intuitiv de 254 mm (10 inch) este ușor de folosit și este conectat la o cameră retrovizoare standard de înaltă definiție. Funcția Slope Indicate ușurează operarea, afișând pe ecran înclinația utilajului și panta transversală.

Opțiunea manevrării prin joystick oferă comenzi familiare operatorilor experimentați, obișnuiți cu miniîncărcătoarele pe roți / încărcătoarele compacte pe șenile. La fel de ușor se poate opta pentru comenzile tradiționale cu levier în V / pedală. Indiferent de schema de control aleasă, operatorii pot seta răspunsul uneltei de lucru – fin, normal, grosier – pentru a se potrivi preferințelor de operare sau aplicației. Răspunsul mai fin al uneltei de lucru și al direcției, împreună cu performanțele îmbunătățite ale direcției oferă un control crescut al utilajului.

Productivitate mai mare + Consum mai mic = Profit crescut
Încărcătorul frontal pe șenile 963 este propulsat de un motor Cat C7.1, care are cuplu maxim cu 15% mai mare decât modelul anterior, transmițând o putere mai mare la sol atunci când utilajul este sub sarcină.
În modul Auto, care adaptează turația motorului în funcție de sarcină, se realizează o reducere a consumului de combustibil de până la 10%. Modul Eco va utiliza o turație a motorului chiar mai mică, pentru o reducere suplimentară a consumului de combustibil în aplicații mai ușoare. Modul Power va menține o turație ridicată a motorului pentru a beneficia de toată puterea disponibilă în orice moment.

Cupa opțională din seria Performance mărește productivitatea cu până la 20%. Tot ca opțiune, cupla rapidă Fusion permite schimbarea rapidă a uneltei de lucru. Încărcătoarele frontale pe șenile, încărcătoarele frontale pe roți și alte utilaje compatibile cu sistemul de cuplă rapidă Fusion pot schimba între ele o varietate de cupe, furci și alte unelte de lucru.
Configurațiile speciale de utilaje Low Ground Pressure (LGP) și Waste Handling (pentru manipularea deșeurilor) sunt echipate din fabrică cu trenuri de rulare specializate, protecții și alte caracteristici concepute pentru a face față celor mai dificile sarcini.

Conectat pentru o eficiență maximă
Tehnologia sistemului telematic Cat LINK elimină complexitatea gestionării șantierelor – prin colectarea datelor generate de utilaje, materiale și oameni, date pe care le oferă în formate personalizabile.
• Product Link colectează date în mod automat și precis de la utilaje – orice tip și orice marcă –, date care pot fi apoi vizualizate online prin intermediul aplicațiilor web și mobile.
• Cu VisionLink accesați informațiile oricând și de oriunde. Reprezentantul dvs. Caterpillar vă poate ajuta în configurarea unui abonament personalizat, disponibil cu raportare celulară sau prin satelit, ori în ambele formate.
• Aplicația Cat ajută la gestionarea utilajelor – în orice moment – chiar de pe un smartphone.
• Depanarea la distanță economisește timp și bani, permițând reprezentantului Cat să efectueze teste de diagnosticare de la distanță. Actualizările Flash de la distanță ale software-ului de bord (ce nu necesită prezența fizică a unui tehnician), realizate într-un interval de timp convenabil, reduc timpul potențial de actualizare cu până la 50%.
• Funcțiile Application Profile și Operator ID economisesc timp prin salvarea setărilor preferate ale utilajului.
• Machine Security – Passcode (Siguranța Utilajului – Codul de acces) oferă un nivel opțional suplimentar de securitate, solicitând operatorului introducerea unui ID înainte de pornirea utilajului.

Pentru mai multe informații despre încărcătorul frontal pe șenile 963, precum și despre întreaga linie de încărcătoare versatile Cat pe șenile, contactați reprezentantul local Cat.

MEq
By MEq septembrie 3, 2020 10:51