HD Hyundai introduce noua serie HRB de ciocane hidraulice

MEq
By MEq martie 27, 2024 15:14

HD Hyundai introduce noua serie HRB de ciocane hidraulice

Story Highlights

  • HD Hyundai
  • ciocane hidraulice seria HRB
  • HRB030, HRB040, HRB050, HRB060
  • HRB140, HRB250
  • CTE Solution - reprezentant oficial Hyundai in Romania

Related Articles

HD Hyundai crește versatilitatea și productivitatea liniei sale de excavatoare pe roți și pe șenile odată cu introducerea unei noi game de ciocane hidraulice silențioase. Producătorul spune că ciocanele din seria HRB încorporează numeroase funcții inovatoare pentru a garanta performanță și energie înaltă de impact.

HD Hyundai introduce noua serie HRB de ciocane hidraulice Ciocanele HRB sunt disponibile în șase dimensiuni, cu specificații diferite pentru modelele mai mari. Toate au o carcasă silențioasă, pentru a reduce nivelurile externe de zgomot, făcându-le potrivite pentru utilizarea în proiecte urbane. Au un amortizor cu uretan pentru a preveni transmiterea vibrațiilor către echipamentul de lucru al excavatorului, reducând uzura și îmbunătățind confortul operatorului. Ansamblul capului față încorporează și o bucșă pentru a reduce șocurile de la sculă (picon, daltă) în corpul ciocanului hidraulic.

Cilindrul principal și pistonul sunt realizate din oțeluri de înaltă calitate, cu un proces avansat de tratament termic care oferă cea mai bună durată de viață din clasă pentru bolțurile principale. O gamă de scule de înaltă calitate include un vârf conic pentru demolare, beton și teren dur. Un vârf piramidal poate fi folosit pentru șanțuri, excavare generală, asfalt, extracție și beton armat. Dalta cu pană plată este, de asemenea, ideală pentru șanțuri și lucrări generale de excavare, împreună cu excavarea în masă în cariere și spargerea betonului armat. În cele din urmă, un vârf plat, neascuțit (blunt) este proiectat pentru spargerea blocurilor de piatra, a materialelor abrazive și în lucrările de demolare a plăcilor de beton.

Pentru cele două ciocane hidraulice mai mari sunt disponibile mai multe opțiuni. Modelele HRB140 și HRB250 au lubrifiere automată printr-un orificiu de ungere pentru scula frontală și unul pentru capul cilindrului. Modelele HRB140 și HRB250 pot fi comandate și cu tehnologie de tragere „anti-blank”. HRB250 este disponibil cu un acumulator cu azot în secțiunea din capătul cilindrului, crescând energia de impact a pistonului.

HD Hyundai introduce noua serie HRB de ciocane hidraulice HRB030 este destinat pentru miniexcavatoare cu mase operaționale de 1,2-3,0 tone. Ciocanul are o rată de impact de 700-1.200 lovituri/min. Modelul HRB040 este pentru miniexcavatoare de 2,5-4,0 tone și are o rată de impact de 600-1.200 lovituri/min. Utilajele cu o greutate între 4,0-7,0 tone sunt potrivite pentru HRB050, care are o rată de impact de 500-900 lovituri/min, iar HRB060 este destinat pentru utilaje de 6,0-9,0 tone, având o rată de impact de 400-800 lovituri/min.

Pentru excavatoarele mai mari, din clasa 10-15 tone, HRB140 livrează 350-700 bpm. HRB140 este oferit în trei specificații, cu auto-ungere, cu tragere „anti-blank” sau cu ambele opțiuni. Cel mai mare model din gamă, HRB250, este proiectat să lucreze pe utilaje de 18-26 de tone. Are acumulator și auto-ungere în echiparea standard; în plus, poate avea tragere „anti-blank” dacă se dorește.

Toate ciocanele hidraulice HD Hyundai din seria HRB sunt livrate cu două dalte și vin cu o garanție standard de doi ani a producătorului. Deși sunt concepute pentru a oferi performanțe maxime cu seria A de excavatoare HD Hyundai, ciocanele hidraulice HRB pot fi folosite și cu utilaje ale altor producători, fiind astfel potrivite pentru clienții cu flote mixte.

MEq
By MEq martie 27, 2024 15:14