Eficiență și siguranță pentru transportul intermodal

MEq
By MEq ianuarie 30, 2024 14:44

Eficiență și siguranță pentru transportul intermodal

Schmitz Cargobull schimbă denumirile șasiurilor de semiremorci S.CF pentru containere pentru a sublinia utilizarea individuală a modelelor S.CF. Pentru clienții specializați în transportul intermodal, Schmitz Cargobull furnizează patru șasiuri de semiremorci S.CF pentru containere în Europa, destinate transportului optim și sigur al containerelor de 20’ până la 45’.

Eficiență și siguranță pentru transportul intermodalS.CF ALLROUND 20-45 este conceput pentru utilizare universală și poate suporta toate dimensiunile de containere, de la 20’ la 45’ (cunoscut anterior ca „S.CF EURO”). Șasiul S.CF LIGHT 40/45 este special conceput pentru transportul containerelor de 40’ și 45’, datorită greutății sale reduse (cunoscut anterior ca „S.CF EURO LIGHT”).

Cele două șasiuri de semiremorci pentru containere S.CF DOCK 20/40 (denumit anterior „S.CF LX”) și S.CF DOCK+ 20-40 (denumit anterior „S.CF MX”) sunt proiectate pentru utilizare în porturi. Indicativul plus (+) reprezintă poziția centrală suplimentară de 20 de picioare. Există și modele S.CF pentru alte piețe. Toate șasiurile se caracterizează prin funcționare simplă, întreținere redusă și calitate înaltă.

Vehiculele au suferit și un lifting. Pentru o manevrabilitate optimizată și un design mai modern, au fost dezvoltate intern o nouă protecție la impact lateral și o nouă protecție anti-împănare. Extensia spate, care este acum amortizată, contribuie la o manevrare și o funcționalitate mai confortabile și, de asemenea, reduce riscul de accident. Autocolantele moderne, cu pictograme informative, fac operarea mai ușoară, mai rapidă și mai intuitivă. Codurile QR, atașate șasiului, trimit către conținut video în care operarea (de exemplu, extensia spate, protecția anti-împănare, blocarea containerului, extensia frontală etc.) este explicată clar. Un plan de încărcare permite utilizatorilor să vadă rapid poziționarea corectă a containerului pe S.CF, evitând astfel întârzierile în timpul încărcării.

Eficiență și siguranță pentru transportul intermodalToate șasiurile de semiremorci pentru containere sunt echipate din fabrică cu sistemul telematic TrailerConnect și un sistem de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS), asigurându-se că sunt pe deplin conforme cu viitorul standard TPMS. Prin galvanizare la cald, șasiurile de semiremorci pentru containere sunt extrem de robuste și rezistente la coroziune.

S.CF ALLROUND 20-45 cu grup electrogen autonom
Șasiul de semiremorcă pentru container S.CF ALLROUND 20-45 poate fi acum echipat opțional din fabrică cu un grup electrogen. Prin acest lucru se asigură că vehiculul frigorific de transport are o sursă de energie autonomă cu o autonomie de câteva zile, la nevoie. Astfel, transportul de marfă cu temperatură controlată este în siguranță spre client, independent de sursele externe de energie.

Pentru această opțiune, Schmitz Cargobull are ca partener compania Genmark B.V., unul dintre cei mai importanți producători de grupuri electrogene, cu o mare rețea de service în Europa. Generatorul UM5 este special adaptat pentru semiremorca S.CF ALLROUND 20-45, având o gardă la sol de cca. 30 cm. Poziția de instalare protejată minimizează riscul de deteriorare.

MEq
By MEq ianuarie 30, 2024 14:44