Hitachi a pregătit excavatorul ZX390TC-7 pentru proiecte de demolări

MEq
By MEq iulie 8, 2022 18:33

Hitachi a pregătit excavatorul ZX390TC-7 pentru proiecte de demolări

Story Highlights

  • Hitachi Construction Machinery
  • excavator pentru demolari Hitachi
  • excavator Hitachi ZX390TC-7
  • Bauma 2022
  • utilaje

Related Articles

Pentru a satisface cererea în creștere de utilaje din clasa 40 t din Europa, capabile să fie productive și eficiente în aplicații grele și pe șantierele de demolări, Hitachi prezintă excavatorul ZX390TC-7. Având la bază un excavator standard Hitachi ZX350LC-7, cu tehnologie Zaxis-7 și motor Stage V, noul „tool carrier” a fost special adaptat pentru a lucra cu unelte de lucru mai mari, putând fi folosit în lucrări secundare de demolare.

Cilindrii mai mari ai brațului și cupei și articulația întărită cu o clasă mai mare îi permit lui ZX390TC-7 să transporte unelte de lucru de 5 t, precum foarfece hidraulice – folosite în mod normal de utilajele mai mari. Excavatorul este echipat cu un sistem complet de control hidraulic, potrivit pentru utilizarea tuturor uneltelor de lucru, care pot fi schimbate în câteva secunde din cabină.

Pentru o stabilitate sporită, ZX390TC-7 are un tren de rulare robust cu 25 cm mai lung decât modelul standard ZX350LC-7 și vine cu o contragreutate suplimentară de 1,4 t. Pentru siguranța operatorilor, utilajul are protecție la impact lateral și cabină pentru demolare cu protecție FOPS nivel 2 și geam de siguranță P5A de înaltă specificație. Siguranța este sporită și de vizibilitatea excepțională din cabină, asigurată în special de sistemul de camere video bird’s-eye (vedere la 270 de grade).

La fel ca toate excavatoarele Zaxis-7, modelul ZX390TC-7 are o durabilitate excepțională în aplicații grele și în special în proiecte de demolare. Toate componentele principale și piesele de schimb, renumite pentru calitate și fiabilitate, sunt furnizate de Hitachi. Mai mult, modificările sunt aprobate de echipa de asigurare a calității Hitachi, noul excavator fiind acoperit de programele de garanție și service Hitachi.

„Lansarea ZX390TC-7 arată modul în care Hitachi abordează cerințele specifice ale unor astfel de industrii, oferind un model special echipat, care se află între modelele existente ZX350LC-7 și ZX490LCH-7”, spune Burkhard Janssen, Product Manager Special Applications and New Technologies, Hitachi Construction Machinery (Europe) NV.

„Suntem atenți în mod constant la nevoile clienților noștri, în special în ceea ce privește îmbunătățirea productivității și eficienței pe șantier. Aceasta este una dintre cele trei noi utilaje pentru aplicații speciale pe care Hitachi le-a dezvoltat exclusiv cu compania germană KTEG, parte a acordului joint-venture dintre EAC (European Application Center) și Hitachi Construction Machinery Co., Ltd din Japonia. Așteptăm cu nerăbdare să-l prezentăm la Bauma 2022.”

MEq
By MEq iulie 8, 2022 18:33