Dynapac propune o gamă eficientă de finisoare de asfalt

MEq
By MEq iulie 12, 2018 15:19

Dynapac propune o gamă eficientă de finisoare de asfalt

Una dintre cele mai bune modalități de a prioritiza satisfacția și succesul clienților este concentrarea asupra eficienței operaționale. Finisoarele de asfalt mari Dynapac SD2500 și SD2550, care vor intra în producția de serie începând din septembrie 2018, vor fi disponibile cu noi caracteristici și pachete precum LightAssist, pentru o funcționare eficientă, confortul operatorului și un mediu de lucru mai sigur.

Prin standardizarea gamei sale de finisoare de asfalt, operatorii utilajelor Dynapac pot trece rapid și ușor de la o mașina la alta. Funcții precum butonul de pornire-oprire, dar și grinda cu încălzire (ce folosește un software integrat) au fost introduse și standardizate pe finisoarele de asfalt SD2500 și SD2550. Datorită butonului start-stop, setările operaționale sunt salvate automat, sporind eficiența și reducând consumul de combustibil. Încălzirea grinzii poate fi controlată prin intermediul unui display. În plus, software-ul va recunoaște automat grinda atașată – nu sunt necesare ajustări care să consume timp.

Vizibilitate mai bună înseamnă siguranță mai mare
Dynapac lansează un nou sistem de iluminare, numit LightAssist, pentru condiții mai bune de lumină în timpul lucrărilor de noapte. Pachetul LightAssist este alcătuit dintr-o lumină de întâmpinare, lămpi laterale integrate și un concept de iluminare actualizat.
Utilizatorii alimentatorului mobil Dynapac sunt deja familiarizați cu această lumină de întâmpinare, deoarece permite operații mai sigure și mai ușoare. Luminile pot fi aprinse folosind un întrerupător cuplat la baterie, ceea ce înseamnă că nu e nevoie de pornirea motorului pentru a avea lumină. Dacă mașina este oprită, lămpile spate vor continua să lumineze timp de un minut, astfel încât lucrătorii să se poată îndepărta în siguranță. Lămpile integrate laterale luminează partea mediană și cea frontală, asigurând o vizibilitate îmbunătățită. Noul concept LightAssist de la Dynapac asigură condiții de lumină de zi pe durata turelor de lucru nocturne, oferind operatorilor confort și siguranță.

MEq
By MEq iulie 12, 2018 15:19