Dynapac anunță noua gamă de echipamente ușoare de compactare

MEq
By MEq februarie 16, 2018 19:42

Dynapac anunță noua gamă de echipamente ușoare de compactare

Dynapac Construction Equipment își anunță oferta extinsă de produse prin introducerea unei game complete de echipamente ușoare de compactare. Gama – ce include maiuri compactoare, plăci vibrocompactoare unidirecționale și reversibile, cilindri compactori cu proțap și cilindri compactori articulați – va lărgi portofoliul Dynapac și oferta pentru clienții săi.

„Avem vești bune pentru clienții noștri, care așteaptă cu nerăbdare introducerea pe piață a echipamentelor ușoare Dynapac. Noua noastră gamă de echipamente de compactare ușoare se bazează pe o tehnologie bine-cunoscută și de înaltă calitate, aducând valoare adăugată clienților noștri”, spune Seby Joseph, Marketing Manager Light Equipment.

Echipamentele vor fi disponibile la nivel mondial. Rețeaua de vânzări și after-market Dynapac va oferi sprijin complet clienților prin service tehnic, training, piese componente și garanție. Investițiile strategice continue vor consolida și extinde pe mai departe rețeaua.
Pentru a răspunde cerințelor pieței, introducerea produselor va începe în al doilea trimestru din 2018, cu un accent pe cele mai utilizate modele. Gama completă va fi disponibilă până la finele anului 2018.

MEq
By MEq februarie 16, 2018 19:42