Duroxite – ultima tehnologie Hardox Wearparts în materie de înveliş protector

MEq
By MEq octombrie 4, 2016 17:34

Duroxite – ultima tehnologie Hardox Wearparts în materie de înveliş protector

Nouă linie de produse impune un standard mai ridicat de calitate pe piața învelișurilor protectoare, cu garanții unice de produs și expertiza SAAB, producătorul renumitelor plăci de uzură Hardox.

Învelişul protector Duroxite a fost lansat în septembrie, la MINExpo. Odată cu acest nou produs de acoperire, Hardox Wearparts propune o ofertă cuprinzătoare pentru utilizatorii finali din industrie – placa de uzură Hardox, iar acum produsele Duroxite. Hardox Wearparts oferă cea mai bună soluție de uzură pentru aplicațiile din acest sector al exploatărilor miniere.

Stratul de acoperire Duroxite este format din materiale rezistente la abraziune, întinse pe partea superioară a oțelului moale sau a plăcii Hardox pentru a crea un compus extrem de rezistent la uzură. Duroxite este produs de către compania SSAB, recunoscută la nivel mondial şi pentru oțelurile Hardox.

Învelişul Duroxite îşi face treaba foarte bine în medii în care componentele sunt supuse forţelor de frecare, unde materialele mici și dure sunt prelucrate, ca de exemplu cărbunele cu un conținut ridicat de cuarț. De asemenea, joacă un rol important ca material rezistent la uzură în condiții de medii cu temperaturi ridicate.

„Clienţii noştri se pot aştepta de la Duroxite la cele mai bune proprietăţi la uzură şi la o durată lungă de viaţă, la fel cum s-au aşteptat şi de la Hardox. Este o alegere firească pentru mai multe industrii, precum cea extractivă, producerea de ciment şi manipularea materialelor, generarea de energie pe bază de cărbune, dar şi alte aplicaţii”, a afirmat Gregoire Parenty, directorul SSAB Services.

Duroxite vine cu garanții unice pentru piața straturilor protectoare. Produsele Duroxite sunt livrate cu o grosime a învelişului garantată în interior de +10%. Aceasta este la fel pe întreaga suprafaţă a plăcii și la orice placă. În plus, proprietățile de uzură consistente sunt garantate pe toată placa până la 75% din grosimea învelişului, nu doar la suprafața lui. Restul de 25% din înveliş reprezintă stratul de tranziție necesar pentru a menține o bună legătură cu placa de bază. O compoziție optimă de carbură asigură lipirea omogenă între metalul de bază și stratul de înveliş adăugat pentru o rezistență ridicată la uzură și o durată lungă de viață a plăcii cu Duroxite.

MEq
By MEq octombrie 4, 2016 17:34