Dublă aniversare pentru Yale: 100 de ani de la înființare și o nouă serie de produse

MEq
By MEq aprilie 23, 2020 12:43

Dublă aniversare pentru Yale: 100 de ani de la înființare și o nouă serie de produse

Anul 2020 marchează două evenimente importante în istoria Yale: 100 de ani de la producerea primului stivuitor electric și lansarea unei noi serii de echipamente pentru aplicații cu intensitate scăzută. După ce a studiat tendințele actuale ale pieței, Yale a descoperit o cerere de echipamente pentru manevrarea materialelor care sunt concepute pentru a oferi niveluri ridicate de eficiență și productivitate, dar sunt utilizate doar pentru perioade scurte la un moment dat.

Yale a identificat provocările specifice cu care se confruntă clienții cu aceste aplicații și a introdus acum soluții noi pentru a completa gama de produse existente. Ca o premieră pentru o companie producătoare de stivuitoare, Yale va oferi utilaje concepute pentru utilizare intermitentă sau aplicații cu intensitate scăzută.

Extensia gamei Yale include două noi echipamente pentru depozite (transpaleta electrică cu catarg și operator pedestru MS15UX și transpaleta cu platformă MP20XUX) și două noi stivuitoare cu contragreutate (GP20-35UX și varianta electrică cu patru roți, ERP15-35UX).

Aceste completări sunt ideale pentru clienții care pun accentul pe aplicații cu un regim redus de lucru și care, totuși, necesită un stivuitor capabil să îndeplinească sarcini cu prioritate ridicată. Pentru toate aceste operațiuni, în care utilajele nu sunt utilizate mai multe ore pe zi, noile stivuitoare Yale oferă o soluție pentru a satisface nevoile clienților.

Stivuitoare noi, aceeași promisiune Yale
Deși aceste stivuitoare noi sunt proiectate pentru aplicații cu intensitate scăzută, ele corespund aceleiași filozofii Yale. Standardele înalte de fiabilitate, ușurința în exploatare, ergonomia, productivitatea și costurile reduse de deținere, asociate mărcii Yale, sunt prezente la această extindere a gamei de produse.

Două modele noi de transpalete electrice
Transpaletele electrice MS15UX și MP20XUX extind gama Yale pentru depozite, ambele oferind performanțe în spații restrânse. MS15UX este o transpaletă extrem de agilă și cu control pedestru, cu o capacitate de ridicare adecvată pentru o serie de înălțimi și niveluri de experiența ale operatorului. Transpaleta electrică MP20XUX este ideală pentru transportul orizontal productiv și încărcarea și descărcarea tirurilor.

Ambele noi tipuri de transpalete din gama Yale pentru depozite beneficiază de motoare de tracțiune de curent alternativ, sisteme de frânare regenerativă, dispozitiv de inversare a direcției în caz de urgență, deconectare de urgență a alimentării, reglarea continuă a vitezei și tehnologie cu magistrală CAN. Transpaleta electrică cu operator pedestru are o capacitate de ridicare de 1,5 t, iar cea fără catarg și cu platformă are o capacitate de 2,0 t.

Pur și simplu eficiente
Lansarea modelelor GP20-35UX și ERP15-35UX continuă caracterul durabil la care clienții au ajuns să se aștepte de la gama Yale, împreună cu o tehnologie simpla și robustă.
Proiectat pentru a oferi o productivitate ridicată în aplicații cu scop general, motostivuitorul GP20-35UX are un compartiment pentru operator proiectat ergonomic, cu comenzi ușoare de acces și un ecran LCD. GP20-35UX are o întreținere ușoară datorita capacului motorului cu deschidere de 70° și îndepărtării rapide a plăcii de podea. Stivuitorul beneficiază și de un catarg cu vizibilitate ridicată și directie extrem de precisă.

ERP15-35UX este un stivuitor electric cu eficiență energetică și direcție extrem de precisă, care optimizează manevrabilitatea în spații limitate. Compartimentul pentru operator este conceput ergonomic pentru a oferi vizibilitate de jur imprejur și un mediu de lucru practic și confortabil operatorului. Regulatoarele de curent alternativ optimizează energia bateriei, ceea ce este deosebit de util pe rampe și în cursele lungi, precum și la utilizarea la înălțimi mari. Stivuitorul electric cu patru roți ERP15-35UX este disponibil cu baterii de 48 V și 80 V, cu o capacitate de 420-600 Ah.

MEq
By MEq aprilie 23, 2020 12:43