Demag revine pe trei axe cu noile macarale tot-teren AC 55-3 și AC 60-3

MEq
By MEq aprilie 25, 2017 22:20

Demag revine pe trei axe cu noile macarale tot-teren AC 55-3 și AC 60-3

Terex Cranes a introdus în linia Demag modelele de macaralele tot-teren AC 55-3 și AC 60-3 cu trei axe. Având capacităţi de 55 și 60 t, macaralele oferă cele mai recente progrese din industrie pentru creșterea productivităţii și reducerea costurilor de exploatare. Macaralele au un sistem automat de contragreutate pentru o configurare ușoară și rapidă, un concept cu un singur motor, ce minimizează costurile operaționale și de întreținere, și sistem de control IC-1 Plus, care asigură capacitatea maximă de ridicare a macaralei, pe baza unghiului de rotire, pentru fiecare configurație a macaralei. Aceste inovații fac macaralele Demag cu 3 axe operabile de o singură persoană.

Macaralele Demag AC 55-3 și AC 60-3 au un braț principal telescopic de 50 m (cu un singur cilindru), cel mai lung din segmentul macaralelor tot-teren cu 3 axe. De asemenea, modelul AC 60-3 poate fi echipat cu o extensie de 16 m, devenind astfel cel mai lung sistem din clasa sa. Brațul principal de pe ambele macarale poate fi coborât 5 grade sub nivelul orizontal, pentru o configurare ușoară și rapidă. Calajele macaralei pot fi poziționate independent unul de cealălalt pentru o poziționare eficientă, profitând de capacitatea sistemului IC-1 Plus de a calcula capacitatea maximă de ridicare admisă pe baza configurației macaralei. De asemenea, telecomanda opțională îi oferă operatorului posibilitatea de a ridica sigur şi uşor macaraua de la distanță, de la nivelul solului.

Cu o lățime de numai 2,55 m, la fel ca un camion standard, și încadrându-se în limitele de greutate de 12 tone pe axă, macaralele Demag cu 3 axe asigură un transport rapid și eficient între şantiere. Demag AC 55-3 poate fi configurată pentru a respecta restricțiile de greutate de 10 tone pe axă, dacă este necesar.
Flexibilitatea celor două macarale continuă şi la sosirea pe şantier. Acestea sunt compacte şi foarte manevrabile. Sistemul VarioHook cu scripete triplu și dispozitiv de ridicare puternic (60,2 kN tracțiune) scurtează timpul de ridicare, reduce greutatea echipamentului transportat și timpul de lucru. Există, de asemenea, o caracteristică opțională de tracțiune integrală, disponibilă pentru mediile exigente de șantier.

MEq
By MEq aprilie 25, 2017 22:20