Brokk revoluționează tehnologia pentru demolări cu generația de roboți SmartPower+

MEq
By MEq aprilie 22, 2024 18:06

Brokk revoluționează tehnologia pentru demolări cu generația de roboți SmartPower+

Brokk, lider global în dezvoltarea și producerea de roboți pentru demolări controlați de la distanță, anunță lansarea unei noi generații revoluționare de roboți: Brokk SmartPower+.

Brokk revoluționează tehnologia pentru demolări cu generația de roboți SmartPower+Noua gamă de roboți SmartPower+ de la Brokk oferă o rezistență superioară prin creșterea timpilor de funcționare, cu un nivel consecvent de putere în timp, rezultând performanțe de neegalat. Având componente robuste, cea mai nouă generație Brokk rezistă la șocuri, variații de temperatură și vibrații (toți roboții și telecomenzile lor sunt protejați împotriva prafului și a apei la un echivalent IP65 – ceea ce conduce la o fiabilitate remarcabilă indiferent de condițiile de lucru). Generația SmartPower+ de la Brokk include, de asemenea, o reducere cu 87% a cablurilor și conectorilor, eliminând drastic punctele vulnerabile, dar facilitând întreținerea și depanarea, pentru a crește durata de exploatare a robotului.

Brokk SmartPower+ revoluționează experiența de utilizare atât pentru profesioniștii experimentați, cât și pentru noii operatori. Precizie mai mare, timpi de răspuns mai buni și manevrabilitate îmbunătățită, toate contribuie la creșterea productivității operatorului. Generația Brokk SmartPower+ redefinește experiența de operare prin introducerea unei casete de control noi și îmbunătățite, ușoară, cu o greutate sub 3 kg, pentru ture de lucru mai confortabile și mai eficiente.

Proiectată ergonomic, noua telecomandă are joystick-uri înclinate, funcții mai ușor de acționat și încărcare mai rapidă. Telecomanda SmartPower+ de la Brokk include funcția brevetată QuickSwitch și setări intuitive, pentru o productivitate sporită a operatorului, făcând mai ușoară ca niciodată operarea unui robot pentru demolări Brokk. Cu noua gamă de roboți pentru demolări Brokk SmartPower+ și cu funcții de ultimă generație, operatorii pot efectua sarcinile de demolare fără a compromite performanța sau siguranța.

Brokk revoluționează tehnologia pentru demolări cu generația de roboți SmartPower+„Cu aproape cinci decenii de experiență, Brokk înțelege provocările cu care se confruntă mulți profesioniști din industrie în găsirea de operatori calificați pentru a face treaba corect. Tocmai de aceea ne angajăm să creăm soluții atât pentru profesioniștii experimentați, cât și pentru operatorii începători deopotrivă, stabilind un nou reper în sectorul demolărilor”, a declarat Martin Krupicka, CEO al Brokk Group.

Această nouă generație de roboți pentru demolări crește interacțiunea operator-utilaj, concentrându-se pe inteligența adăugată, în beneficiul operatorului. Actualizările vizuale prin indicatoare luminoase graduale permit operatorului să-și concentreze atenția asupra lucrărilor de demolare, monitorizând simultan starea utilajului. Un sistem de comunicare bidirecțională transmite informații către operator în timp real, iar funcțiile personalizate îmbunătățesc experiența de operare.

Generația SmartPower+ de la Brokk este, de asemenea, mult mai inteligentă, alertând operatorul despre orice sursă de alimentare nedorită sau despre condiția robotului, contribuind și mai mult la creșterea timpilor de funcționare și a fiabilității generale. Brokk SmartPower+ este pregătit pentru a accepta viitoare upgrade-uri de la distanță. Setările rapide și simple, o creștere a numărului de senzori, precum și adăugarea de presetări individuale pentru uneltele de lucru, toate contribuie la o interfață pentru operator mai ușor de utilizat și mai eficientă.

„Suntem încântați să lansăm Brokk SmartPower+ și o nouă generație de roboți pentru demolări, care să reconfigureze peisajul din industrie. Acest progres inovator reflectă dedicarea Brokk de a-și depăși limitele și de a oferi operatorilor utilaje de ultimă oră care să le întreacă așteptările”, a declarat Martin Krupicka, CEO al Grupului Brokk.

MEq
By MEq aprilie 22, 2024 18:06