Demag expune la LogiMAT cele mai eficiente tehnologii de ridicare

MEq
By MEq martie 6, 2024 18:35

Demag expune la LogiMAT cele mai eficiente tehnologii de ridicare

Demag își prezintă noile produse la LogiMAT 2024: a doua generație a electropalanului cu lanț Demag DC-II și noul electropalan cu cablu Demag DHR vor fi în centrul atenției la expoziția de la Stuttgart. De asemenea, secțiunea de profil Demag KBK A28 este o nouă adăugare la sistemul modular de macara ușoară Demag KBK.

Demag expune la LogiMAT cele mai eficiente tehnologii de ridicareCa unul dintre cei mai importanți producători mondiali de tehnologie de ridicare și manipulare, Demag oferă o gamă cuprinzătoare de soluții inteligente pentru fluxul de materiale și nevoile logistice. Pe baza promisiunii mărcii „Committed to performance”, Demag oferă clienților procese fluide, eficiență maximă și cele mai bune rezultate.

Demag DC-II. Reperul din industrie
Electropalanele cu lanț Demag DC îndeplinesc toate cerințele echipamentelor de ridicare de ultimă generație – productivitate ridicată, eficiență, siguranță și fiabilitate – și oferă siguranța unei investiții sigure pe termen lung. Multe caracteristici și componente de siguranță sunt incluse standard în electropalanele cu lanț Demag DC. Acest lucru face ca operațiunile de ridicare să fie mai fluide, mai eficiente, mai sigure și mai fiabile. Odată cu cea de-a doua generație a electropalanului cu lanț, dovedit la nivel global, Demag prezintă un nou produs la LogiMAT 2024.

Demag expune la LogiMAT cele mai eficiente tehnologii de ridicareDemag DHR. Electropalanul modular cu cablu
Electropalanele cu cablu Demag oferă versatilitate și performanță ridicată. Cu numeroase opțiuni și funcții inteligente, electropalanele cu cablu se adaptează nevoilor dvs. Gama largă de electropalane cu cablu Demag este din nou extinsă. Noul Demag DHR va putea fi văzut la LogiMAT 2024.

Demag KBK. Modular și versatil
În urmă cu mai bine de 60 de ani, Demag a lansat pe piață sistemul Demag KBK. Astăzi, cu acest produs, este liderul pieţei mondiale în domeniul sistemelor de macara uşoară. Cu sistemul Demag KBK, se pot implementa cu precizie cerințele specifice ale clientului. Rapid și eficient. Sistemul modular poate fi utilizat pentru a combina individual macarale suspendate, monoșine suspendate, precum și macaralele pivotante cu coloană și pivotante de perete. Datorită nivelului lor ridicat de flexibilitate, instalațiile Demag KBK pot fi integrate cu ușurință în orice infrastructură de producție și reconfigurate în orice moment. Cu noua secțiune de profil KBK A28, Demag extinde posibilitățile de planificare a punctelor de lucru pentru o manipulare mai eficientă a materialelor și un transport sigur.

Demag expune la LogiMAT cele mai eficiente tehnologii de ridicareDemag DH. Unitatea de ridicare
Unitățile de ridicare Demag DH pot fi utilizate într-o mare varietate de aplicații, atât ca palan mobil (pe macarale sau monoșine), cât și ca soluții staționare. Aceste unități de ridicare puternice oferă o serie de caracteristici tehnice speciale care permit încărcăturile să fie manipulate în mod fiabil chiar și în condiții exigente. Instalate ca unități staționare sau mobile, acestea sunt mai mult decât simple palane – datorită manevrării ușoare cu capacități mari de sarcină și integrări flexibile în aproape orice design.

Unități de rulare Demag. Țin business-ul în mișcare
Cu sistemul modular Demag Drives, pot fi create soluții individuale rentabile bazate pe ansambluri standardizate. Motoarele Demag, sistemele de roți bloc Demag, reductoarele de precizie și convertizoarele de frecvență Demag sunt utilizate cu succes în întreaga lume ca elemente componente individuale și ca soluții combinate.

MEq
By MEq martie 6, 2024 18:35