Dana oferă un pachet de transmisie de dimensiuni reduse pentru compactoarele cu un singur tambur

MEq
By MEq februarie 19, 2018 18:36

Dana oferă un pachet de transmisie de dimensiuni reduse pentru compactoarele cu un singur tambur

Dana Incorporated a anunțat o nouă combinație optimizată de axe / cutie de viteze pentru rulouri compactoare mici și mijlocii, care le permite producătorilor de echipamente originale (OEM) să reducă dimensiunile pachetelor de motoare, pompe și de alte componente hidraulice.

Dana oferă acum o soluție care include axa planetară rigidă Spicer 192, o cutie de viteze Brevini din seria CTU și motoare hidraulice cu cilindree variabilă Brevini din seria SH. Această combinație facilitează utilizarea unei axe cu un raport de reducere ridicat, care mărește puterea disponibilă pentru restul sistemului și permite producătorilor să utilizeze componente hidraulice mai compacte, menținând în același timp performanțe optime.

„Designul compactoarelor cu un singur cilindru devine din ce în ce mai compact și mai versatil pentru a oferi o vizibilitate îmbunătățită, a spori confortul operatorului, a crește productivitatea și a se adapta comenzilor avansate privind emisiile, precum și altor noi sisteme”, a declarat Aziz Aghili, președinte Dana Off-Highway Drive și Motion Technologies. „Această configurație ilustrează valoarea extraordinară pe care o poate furniza Dana prin portofoliul nostru unic ce combină sistemele de transmisie Spicer și sistemele de mișcare Brevini”.

Dana oferă o gamă largă de produse pentru aplicații ce folosesc compactoare cu un singur tambur și compactoare tandem, cu mase operaționale de la 4,5 până la 23 t, inclusiv axe planetare rigide, cutii de viteze, transmisii pentru tambur, motoare hidraulice cu cilindree fixă și variabilă, motoare cu vibrații, pompe de angrenaje, supape și comenzi electronice asociate.

MEq
By MEq februarie 19, 2018 18:36