Dana a prezentat valoarea adăugată pe care o oferă integrarea grupului Brevini

MEq
By MEq martie 26, 2017 17:11

Dana a prezentat valoarea adăugată pe care o oferă integrarea grupului Brevini

La începutul lui martie, la Conexpo, Dana Incorporated şi-a prezentat oferta completă pentru industria de construcții, minerit și manipularea materialelor, ofertă ce include atât soluții de lanţ cinematic Spicer, cât şi transmisii şi componente hidraulice ale brand-ului italian recent achiziţionat, Brevini.

Dana a expus un sistem complet de antrenare și mișcare pentru macarale pe roți și pe șenile, cu capacităţi între 50 şi 100 tone, ce demonstrează poziția de lider de piață a companiei şi capacitatea ei de a gestiona transferul de putere pentru acţionarea și, totodată, îndeplinirea funcțiilor de lucru ale mașinilor. Acest sistem include o transmisie Spicer, arbori cardanici și axe, precum și un mecanism de rotire Brevini, un sistem motor/troliu, cutie/pompă de distribuţie, supapă direcțională proporțională și două opțiuni mobile de transmisie planetară.

Dana a prezentat şi soluții noi Brevini pentru industria construcțiilor, inclusiv o nouă linie de sisteme de motor/troliu pentru macarale, ce oferă un control superior al sarcinii, precum și o nouă transmisie compactă pentru staţiile de asfalt şi beton.
„De mai multe decenii, clienții au încredere în Dana și Brevini în ceea ce priveşte furnizarea de soluții de înaltă calitate, concepute pentru a funcţiona fiabil în cele mai dificile medii de operare“, a spus Aziz Aghili, preşedinte al Dana Off-Highway Drive & Motion Technologies. „Conexpo-CON/AGG ne oferă oportunitatea de a prezenta clienților noștri avantajele tehnologice și de aprovizionare ale folosirii unei singure surse ce poate integra funcțiile de mobilitate și de lucru ale utilajelor grele.“

În februarie, Dana a anunţat încheierea achiziţiei producătorului italian de transmisii şi componente hidraulice Brevini Group. Integrarea Brevini în business-ul Dana creează numeroase oportunităţi de dezvoltare, precum:
– creşterea pieţei de adresare a produselor Dana de sisteme de lanţ cinematic off-highway, oferind acces către vehiculele pe șenile din acest segment;
– extinderea semnificativă a oportunităților de pe piețele industriale – un segment important pe care Dana l-a deservit de mai bine de 70 de ani;
– oferirea unei platforme de tehnologii testate pentru clienții Dana în segmentul on-highway;
– accelerarea inițiativelor de hibridizare și electrificare propuse de Dana.

Tehnologiile Brevini achiziționate de Dana includ o gamă largă de unități planetare mobile foarte avansate tehnologic; cutii de viteze planetare; pompe hidraulice, motoare și valve, precum și sisteme electronice de control avansate. Expertiza Brevini în acest domeniu completează istoria lungă și de lider de piață a Dana în materie de angrenaje conice elicoidale și tehnologii hipoide. Portofoliul tehnologic Brevini mărește cu 33% numărul de brevete omologate și în așteptare al business-ului Dana off-highway.

MEq
By MEq martie 26, 2017 17:11