DAF a prezentat la Bauma 2022 noua generație de camioane pentru construcții

MEq
By MEq noiembrie 22, 2022 23:27

DAF a prezentat la Bauma 2022 noua generație de camioane pentru construcții

Story Highlights

  • DAF Trucks
  • camioane constructii
  • New Generation Construction trucks
  • Bauma 2022
  • DAF XDC
  • DAF XFC

Related Articles

În octombrie, DAF Trucks și-a prezentat noua generație de camioane pentru construcții la cea mai mare expoziție din lume pentru industria construcțiilor, Bauma 2022. Noile DAF XDC și XFC împart același ADN cu premiatele camioane „International Trucks of the Year 2023, respectiv 2022” și introduc noi standarde în termeni de eficiență, siguranță și confortul șoferului.

• Noile DAF XDC și XFC pentru aplicații de construcții
– Configurații cu 2, 3 și 4 axe
– Design robust, cu o grilă robustă și bara de protecție din oțel din 3 piese
– Unghi excelent de atac și gardă la sol mare
– Baza ideală pentru suprastructuri basculabile, mixere de beton și cârlige hidraulice

• Noul standard în eficiență
– Noi motoare PACCAR MX-11 și MX-13 de până la 390 kW/530 hp
– Noua cutie de viteze automată TraXon ca standard
– Software off-road
– Noua funcție software „Rock Free” pentru performanțe îmbunătățite în off-road
– Noua capacitate „ASR-Off”.
– Versatilitate de carosare

• Noul standard în siguranță
– Linie ultra-coborâtă a geamului lateral, geam Kerb View și DAF Vision Dashboard – toate pentru o vedere directă optimă
– DAF Digital Vision System și DAF Corner View pentru o vedere indirectă maximă

• Noul standard în confortul șoferului
– Accesibilitate excelentă a cabinei și game unice de reglare a scaunelor și a volanului
– Conducere și manevrabilitate superioare

• Colaboare cu carosieri de top pentru disponibilitatea cea mai rapidă a vehiculelor

DAF a prezentat la Bauma 2022 noua generație de camioane pentru construcțiiPentru aplicații în construcții
Camioanele pentru construcții DAF XDC și XFC împart același ADN cu seriile de camioane DAF XD, XF, XG și XG⁺ de generație nouă, premiate în doi ani consecutivi.
XDC și XFC vin în configurații cu 2, 3 și 4 axe și sunt disponibile cu tracțiune față sau integrală. Atât XDC, cât și XFC sunt proiectate special pentru cele mai dificile condiții de lucru.

Camioanele DAF XDC și XFC oferă un unghi mare de atac (de 25°) și o gardă la sol mare de 33 până la 39 cm – în funcție de specificație. Camioanele de construcții DAF au un design robust, cu o bară de protecție robustă din 3 piese din oțel, o grilă cu benzi negre și o placă de protecție a radiatorului din oțel – ca standard. Ambele vehicule reprezintă baza ideală pentru basculante, betoniere, cârlige hidraulice și alte suprastructuri specializate.

DAF a prezentat la Bauma 2022 noua generație de camioane pentru construcțiiEficiență
Noile camioane XDC și XFC sunt propulsate de noi motoare PACCAR MX-11 și MX-13 cu puteri de până la 390 kW/530 hp. Toate vehiculele de construcții DAF sunt echipate standard cu o cutie de viteze automată TraXon, având un mod special off-road pentru performanțe optime de schimbare a vitezelor în terenuri dificile. Schimbările de viteze sunt extrem de rapide și la turații mari ale motorului, pentru a menține impulsul în terenuri grele sau denivelate. În plus, XDC și XFC oferă selecția automată a treptelor de viteză. Noile sisteme „ASR Off” și „Rock Free” permit deplasarea în condiții alunecoase și facilitează balansarea rapidă în circumstanțe extrem de dificile.

Siguranță
Camioanele DAF XDC și XFC din noua generație au un parbriz mare și geamuri laterale cu linii ultra coborâte, pentru care toate modelele DAF sunt lăudate, rezultând cea mai bună vizibilitate directă din clasă. Opțional, este disponibil un geam Kerb View, care, în combinație cu scaunul pliabil pentru copil, oferă o vedere fără obstacole a pietonilor și bicicliștilor de pe partea dreaptă. De asemenea, noul „DAF Vision Dashboard”, care urmărește conturul parbrizului este standard atât pe XDC, cât și pe XFC, permițând o vedere directă remarcabilă.

Noua generație DAF XD poate fi echipată cu sistemul DAF Digital Vision, care înlocuiește oglinzile principale cu unghi larg. De asemenea, sistemul DAF Corner View oferă o vedere maximă de 285 de grade în jurul stâlpului A al cabinei, pe partea copilotului. La o siguranță superioară contribuie și luminile exterioare cu LED, standard pentru toate versiunile XDC și XFC.

DAF a prezentat la Bauma 2022 noua generație de camioane pentru construcțiiConfort
Confortul șoferului de primă clasă începe cu accesul excelent în cabină, datorită treptelor bine poziționate și unui volan care poate fi deplasat într-o poziție de parcare verticală. Intervalele de reglare a scaunelor și a volanului sunt fără precedent, la fel ca și spațiul cabinei cu numeroase zone de depozitare. Cabina de zi (Day Cab) vine standard cu spațiu interior extins. Un al treilea loc confortabil sau un frigider mare sunt disponibile ca opțiuni din fabrică.

Noile XDC și XFC dispun de un panou de bord uimitor (ca restul gamei New Generation), incluzand panourile de instrumente complet digitale. Conducerea și manevrarea superioare se datorează unui design complet nou al șasiului frontal și noii suspensii a cabinei.

MEq
By MEq noiembrie 22, 2022 23:27