La Bomag Innovation Days au putut fi văzute și produse noi

MEq
By MEq noiembrie 3, 2015 16:11

La Bomag Innovation Days au putut fi văzute și produse noi

La evenimentul „Innovation Days”, desfăşurat la mijlocul lunii septembrie, Bomag a invitat clienți din Europa, Asia, America și Africa la sediul său din Boppard. Vizitatorii au putut vedea în acțiune gama Bomag de utilaje pentru construcții de drumuri, în diferite aplicații. Însă accentul a fost pus pe lansarea ultimei generaţii de rulouri compactoare monocilindru cu greutăţi între 11 şi 26 de tone.

Pe durata a șase zile, compania a oferit vizitatorilor prezentări, workshop-uri, demonstraţii live și posibilitatea de a vedea exclusiv ce se întâmplă pe linia de producție. „Suntem încântaţi că am avut ocazia de a primi atât de mulți vizitatori cu adevărat interesați de programul nostru din acest an”, a declarat Jörg Unger, președintele Bomag Grup.

innovation_days_2015_3 Demonstrațiile, care au avut loc chiar vizavi de fabrica principală, au inclus aplicaţii tipice, fiind implicate utilajele din toate segmentele de produs ale mărcii Bomag. Mașinile de frezat au deschis drumul: freza de asfalt la rece BM 2000/75 a măcinat până la 35 cm de asfalt, care a fost apoi reaşezat de un finisor BOMAG, înainte de a fi compactat cu rulouri vibratoare tandem și cu pneuri. Clienții care folosesc echipamente uşoare au văzut o multitudine de inovaţii interesante, inclusiv maiuri compactoare diesel sau pe benzină, compactoare multi-purpose şi plăci vibratoare. De asemenea, spectatorii au fost impresionaţi în zona demo de compactoarele cu tambur special pentru zdrobirea rocii.

Totuşi, atracţia principală a fost în mod clar noua generație de compactoare cu un singur tambur, în categoria de greutate 11 – 26 tone. Aceste compactoare monocilindru, una dintre principalele segmente de produse pentru Bomag, sunt acum disponibile și în categoria de 12 tone. Capacitatea acestor mașini de a urca rampe a fost demonstrată la faţa locului, iar, din cauza vremii umede, au putut fi observate şi în condiții dificile de lucru. După prezentări, vizitatorii au avut posibilitatea de a examina în detaliu și conduce noile mașini.

MEq
By MEq noiembrie 3, 2015 16:11