Noi generatoare Himoinsa cu motoare Stage V

MEq
By MEq decembrie 4, 2018 22:02

Noi generatoare Himoinsa cu motoare Stage V

Himoinsa lucrează la proiectarea unei noi game de generatoare cu motoare Stage V, în baza Regulamentului European 2016/1628 pentru echipamente mobile off-road (NRMM). Noile generatoare S5 vor încorpora toate caracteristicile de design și inovare care vor face din acestea unele dintre cele mai avansate și mai competitive produse tehnologice de pe piața europeană de închiriere.

Himoinsa va continua să ofere generatoare cu motoare Stage IIIA pentru o perioadă de până la 24 de luni de la intrarea în vigoare a noii reglementări. Perioada de tranziție pentru grupurile electrogene cu puteri sub 56 kW și peste 130 kW va dura până în decembrie 2020. Modelele cu puteri între 56 și 130 kW, cu motoare Stage IIIA, vor continua să fie comercializate până în decembrie 2021.

Generatoare S5
Noua gamă de generatoare cuprinde modele cu motoare Yanmar, FPT și Scania și încorporează un nou design al carcasei pentru a face loc noului sistem de post-tratare, precum și instalațiilor electrice. Una dintre cele mai mari inovații ale generatoarelor S5 va fi panoul lor de comandă, proiectat în detaliu pentru a asigura o coordonare fiabilă și eficientă cu panourile de control ale noilor motoare Stage V.

După cum se știe, pentru reducerea graduală a poluării aerului, Directiva 97/68/EC, care impune cerințe referitoare la limitele de emisii (etapele I, II, IIIA, IIIB și IV) și proceduri de omologare a motoarelor pentru utilajele mobile non-rutiere, a fost adoptată în 1997.

În ianuarie 2017, Directiva 97/68/EC a fost abrogată și înlocuită de Regulamentul (EU) nr. 2016/1628, care stabilește limitele de emisii pentru poluanții gazoși și pentru pulberi (limite cunoscute ca Stage V) pentru motoarele echipamentelor mobile non-rutiere, precum și cerințele administrative și tehnice referitoare la omologarea de tip. Prezentul regulament va afecta produsele comercializate începând de la 1 ianuarie 2019. Cu toate acestea, prevede o perioadă de „tranziție”, în care echipamentele cu motoare fabricate în 2018, deci neaprobate Stage V, să poată fi vândute.

MEq
By MEq decembrie 4, 2018 22:02