Control îmbunătățit și viteze mai mari pentru încărcătoarele frontale compacte CASE F-Series Evolution

MEq
By MEq noiembrie 29, 2023 19:11

Control îmbunătățit și viteze mai mari pentru încărcătoarele frontale compacte CASE F-Series Evolution

Story Highlights

  • CASE Construction Equipment
  • CASE F-Series Evolution
  • CASE 21F
  • CASE 121F
  • CASE 221F
  • CASE 321F
  • CASE F-Series Evolution compact wheel loaders

Related Articles

CASE Construction Equipment și-a actualizat linia de încărcătoare frontale compacte pe pneuri, odată cu lansarea a patru modele F-Series Evolution21F, 121F, 221F și 321F. Utilajele beneficiază de viteze de deplasare crescute și de o cabină îmbunătățită. Acesta încorporează un monitor revizuit, comenzi electrohidraulice îmbunătățite cu funcții inteligente, plus o gamă de aplicații de conectivitate regăsite anterior doar pe modelele mai mari.

Control îmbunătățit și viteze mai mari pentru încărcătoarele frontale compacte CASE F-Series EvolutionPentru a veni în întâmpinarea cererii în creștere, în special din țările scandinave, cele două modele mai mari sunt disponibile cu viteze de deplasare de 20 km/h (în dotarea standard) și 40 km/h (opțional pentru acei clienți care doresc să ajungă rapid de la un șantier la altul). Viteza de deplasare crescută este ideală pentru acei antreprenori ce folosesc unelte de lucru de înaltă performanță, cu viteză constantă (cum ar fi pentru curățarea zăpezii).

În combinație cu suspensia de braț opțională Ride Control, vitezele de deplasare mai mari oferă, de asemenea, o productivitate crescută în operațiunile de încărcare și transport, unde utilajele transferă rapid material în zonele de încărcare sau stocare.

Acționat de un motor diesel Stage V FPT, încărcătorul frontal 21F are o putere de 43 kW (58 hp) și un cuplu de 245 Nm. Aceste valori cresc la 48 kW (64 hp) și 261 Nm în cazul modelului 121F, depășind 55 kW (74 hp) și 316 Nm la utilajele mai mari din gamă, 221F și 321F. Modelele mai mari vin cu noi punți modulare, disponibile cu diferențial cu alunecare limitată sau blocare 100%, pentru tracțiune maximă pe teren dificil. Acestea sunt dotate cu frâne ude multi-disc, frână de parcare eliberată hidraulic, oferind o siguranță mai bună și un efort redus pentru operator.

Încărcătoarele frontale Evolution includ un mod de condus Eco, limitând turația motorului la 1.700 rpm pentru un consum redus de combustibil și emisii de evacuare mai mici. În timp ce operatorii s-ar putea aștepta la o scădere a productivității în modul Eco, reglarea turației motorului și pompa cu cilindree variabilă au ca rezultat o performanță impresionantă. Într-adevăr, CASE recomandă operatorilor să seteze utilajele să funcționeze în modul Eco în operarea zilnică obișnuită, pentru a obține o productivitate și eficiență optime, cu excepția cazului în care e nevoie de putere maximă pentru atașamente sau de o forță de rupere sporită.

Control îmbunătățit și viteze mai mari pentru încărcătoarele frontale compacte CASE F-Series EvolutionControlul operatorului
Există două versiuni de interior pentru cabină, ambele cu protecție ROPS și FOPS nivel 2 ca standard. Cabina Deluxe include spații de depozitare suplimentare în jurul scaunului, cu reglarea completă a înălțimii volanului și un suport reglabil pentru încheietura mâinii, pentru ca toți operatorii să poată găsi cea mai confortabilă poziție pe parcursul zilei de lucru.

Comenzile tip joystick electro-hidraulic all-in-one cu efort redus controlează toate funcțiile cupei și brațului încărcătorului, în timp ce display-ul îmbunătățit în stil auto oferă acces clar la toate funcțiile importante ale utilajului și la comenzile sistemului. Tastele cu membrană, similare cu cele de pe utilajele mai mari CASE, pun toate comenzile la îndemâna operatorului, direct de pe suportul pentru încheietura mâinii.

Funcțiile inteligente permit operatorului să preseteze răspunsul hidraulic pentru a se potrivi sarcinilor individuale, în timp ce un mod de scuturare a cupei ajută la golirea materialelor lipicioase. Pe lângă o funcție „return-to-dig”, există acum și o setare „return-to-travel”, iar cele două mișcări automate pot fi combinate pentru o operare mai ușoară la încărcare și basculare. Este disponibilă și o funcție „return-to-height”, îmbunătățind și mai mult asistența operatorului oferită de utilajele din gama Evolution. Controlul vitezei de croazieră asigură viteză constantă pe drum în timpul deplasării. Cu un interior spațios, cabina Seriei F rămâne suficient de joasă pentru transportul pe trailer între șantiere și permite operatorului un acces rapid și ușor. Înălțimea totală a modelelor 21F și 121F este de doar 2,46 m. Încărcătorul frontal 221F are 2,63 m înălțime, iar 321F are 2,68 m.

Control îmbunătățit și viteze mai mari pentru încărcătoarele frontale compacte CASE F-Series EvolutionCASE Service Solutions – „uptime” crescut
Pentru a spori și mai mult productivitatea, profitabilitatea și timpul de funcționare al noii game de încărcătoare frontale compacte F-Series Evolution, CASE dispune de pachetul CASE Service Solutions (mai multe servicii post-vânzare conectate și neconectate), ce sprijină experiența clienților în folosirea utilajelor CASE.

Instrumentul complet de management al flotei CASE SiteWatch permite geolocalizarea, securitatea flotei folosind funcția geofence, alerte de utilizare neautorizată și raportare flexibilă. Aceasta din urmă include indicatori cheie de performanță (KPI) cum ar fi consumul de combustibil, rata de utilizare, orele de funcționare ale utilajului și timpii de imobilizare, astfel încât productivitatea și profitabilitatea să fie monitorizate și optimizate. Datele sunt ușor accesibile prin intermediul unui portal.

CASE SiteConnect îmbunătățește datele de telemetrie utilizate de echipa Uptime Center a CASE pentru a oferi dealerilor alerte bazate pe performanțele utilajului. Sunt posibile acțiuni corective rapide pentru a minimiza timpii de imobilizare, deoarece dealerii accesează de la distanță datele utilajului și iau măsuri corective mai rapid. Acest lucru le permite dealerilor să fie proactivi în gestionarea mașinilor clienților și în creșterea timpului de funcționare. Atât SiteWatch, cât și SiteConnect sunt disponibile ca opțiuni cu modelele recent revizuite.

Control îmbunătățit și viteze mai mari pentru încărcătoarele frontale compacte CASE F-Series EvolutionClienții nu mai ai bătăi de cap datorită tehnologiilor CASE Care, CASE Protect și CASE Fluid Analysis. CASE Care este un program standard de întreținere planificată, cu piese și lubrifianți de origine. CASE Protect este un program de garanție extinsă, iar CASE Fluid Analysis are ca scop prevenirea defecțiunilor majore, optimizând fiabilitatea activelor și prelungind durata de exploatare.

Gamă completă
CASE 21F cântărește 4.570 kg cu o cupă standard și cinematică de braț cu bară Z. Masa operațională crește la 5.423 kg pentru CASE 121F, apoi 5.694 kg pentru CASE 221F și ajunge la 6.195 kg pentru CASE 321F. Capacitatea cupei variază de la 0,7-1,0 m3 pentru cel mai mic model, crescând la 1,0-1,3 m3 pentru CASE 321F.

Atât 21F, cât și 121F dispun de un nou braț de încărcare cu bară Z cu cilindru monolift, care permite ridicarea paralelă, pentru o manevrare mai bună a furcilor pentru paleți, fără a compromite forța convențională de rupere a cinematicii Z.

21F și 121F au un sistem hidraulic standard responsabil pentru un debit de 67 lpm, în timp ce modelele mai mari 221F și 321F dispun de un pachet opțional pentru debit mare, care include deplasarea cu viteză redusă (creep), o priză electrică frontală și o funcție de drenare de retur depresurizată, pentru a permite o interfață complet compatibilă cu atașamentele hidraulice.

MEq
By MEq noiembrie 29, 2023 19:11