Continental va putea echipa din fabrică autobasculantele rigide Caterpillar

MEq
By MEq mai 30, 2024 11:52

Continental va putea echipa din fabrică autobasculantele rigide Caterpillar

Continental a anunțat cel mai recent acord ca producător original, în urma căruia modelul de anvelopă RDT-Master off-the-road (OTR) este aprobat să echipeze camioanele rigide off-highway Caterpillar la nivel global și este recomandat în listele de prețuri. Astfel, clienții pot alege să-și echipeze din fabrică modelele de camioane off-highway cu anvelope Continental RDT-Master.

Anvelopa RDT-Master de la Continental a fost proiectată pentru a satisface cerințele riguroase ale aplicațiilor din construcții și exploatări miniere. Întâmpinând numeroase solicitări de echipare din sectorul terasier, gama include trei dimensiuni diferite: 18.00 R33, 21.00 R33 și 24.00 R35. Aceste dimensiuni de anvelope sunt aprobate pentru modelele de camioane rigide Cat 770, Cat 772, Cat 773, Cat 775 și Cat 775 WTR.

Această aprobare marchează o etapă esențială pentru Continental, subliniind calitatea, durabilitatea și performanța anvelopelor sale în segmentul „earthmoving”.

Continental va putea echipa din fabrică autobasculantele rigide CaterpillarMonitorizare ușoară prin senzorul integrat
Continental s-a dedicat inovației, sustenabilității și furnizării de soluții care stimulează eficiența și productivitatea clienților săi.
Prin acest angajament, Continental livrează toate anvelopele sa radiale pentru utilaje terasiere (așa cum este RDT-Master) ca anvelope inteligente. Acestea integrează din fabrică cel mai recent senzor compatibil Bluetooth de generația a II-a, gata pentru gestionarea digitală a anvelopelor. Astfel, clienții pot avea acces la date esențiale despre durata de viață a anvelopelor (precum presiunea aerului și temperatura) direct de pe smartphone-ul lor, fără investiții suplimentare. Managementul digital al anvelopelor crește în mod decisiv siguranța operațională, în timp ce asigură o durată de exploatare maximă. Acest lucru ajută la reducerea costului total de proprietate și promovează utilizarea sustenabilă a materialelor.

„Suntem încântați că un producător precum Caterpillar a ales să își extindă gama de anvelope cu modelul nostru RDT-Master. Acest lucru exemplifică ambițiile noastre de creștere în segmentul de terasamente. Ne angajăm cu fermitate să mergem mai departe ca partener puternic pentru clienții noștri, oferindu-le suport fără egal și soluții personalizate”, a declarat Carly Shipley, Key Account Manager, Continental Specialty Tires.

MEq
By MEq mai 30, 2024 11:52