Soluție cu două ciururi de sortare pe o singură stație cu 3 etaje Sandvik

MEq
By MEq iunie 10, 2022 11:20

Soluție cu două ciururi de sortare pe o singură stație cu 3 etaje Sandvik

Story Highlights

  • Sandvik Mobile Crushers and Screens
  • statie de sortare mobila Sandvik
  • statie de sortare cu 3 etaje
  • Sandvik QA452 3-Deck Doublescreen Solution
  • Sandvik QA452e

Related Articles

Sandvik Mobile Crushers and Screens prezintă noile stații de sortare mobile din seria QA – Sandvik QA452 și versiunea hibridă, Sandvik QA452e – ce încorporează tehnologia de ultimă generație 3-deck Doublescreen (două ciururi de sortare pe un singur şasiu cu 3 etaje egale). Tehnologia Sandvik Doublescreen oferă o performanță cu până la 30% mai mare față de sistemele tradiționale, fiind folosită cu succes în prelucrarea materiei prime în cariere, în reciclare și minerit.

Cu o serie de inovații implementate (în curs de brevetare), Sandvik a proiectat prima stație mobilă pe șenile de acest fel, cu trei etaje egale și două ciururi în serie, cu reglarea independentă a unghiului fiecărui ciur și separarea hidraulică a acestora, pentru acces între etaje. Noua stație de sortare Sandvik QA452 are o suprafață de sortare de 9 m2 pe fiecare dintre cele trei etaje.

Flexibilitate mai mare
Ciurul principal de sortare poate fi, de asemenea, separat hidraulic pentru a obține un acces mai bun la site, pentru întreținere și înlocuiri. Adăugarea unei noi benzi de transfer la refuzul de ciur înseamnă o extracție mai mare a materialului supradimensionat. Această bandă transportoare transversală poate fi, de asemenea, inversata (acţionată în ambele sensuri), pentru a permite stației să funcționeze ca ciur de sortare cu două etaje, cu materiale de dimensiuni mari și medii descărcate în paralel.

Fiecare etaj de sortare dispune de suporturi de tensiune, utilizând sistemul unic de tensionare a sitelor Sandvik. Aceasta presupune o tensionare și o îndepărtare mai rapidă a sitelor de sortare atunci când e nevoie de mai mult timp de funcționare. Noua gamă de sortare Sandvik WX din cauciuc combină precizia ridicată a sitelor din sârmă cu durabilitatea cauciucului, oferind o durată de viață de până la 10 ori mai mare* și o instalare cu până la 50% mai rapidă în comparație cu cele realizate din plasă de sârmă*. Având etaje de sortare de dimensiuni egale, sitele de sortare pot fi interschimbabile (între punți).

Conectivitate mai mare
QA452 vine cu sistemul de telemetrie Sandvik „My Fleet” și cu abonament de date inclus standard pe 7 ani. Aceasta înseamnă managementul flotei 24/7, geo-fencing (determinare perimetru) și suport la distanță.

Siguranță
Sandvik a inclus mai multe caracteristici ca standard, pentru îmbunătățirea protecției operatorului la fața locului. Barele de pulverizare anti-praf, pompa de apă acţionată hidraulic pentru desprăfuire, cablurile de siguranță și catargul de iluminat sunt acum standard, pentru o siguranţă mai mare în exploatare.

Caracteristici-cheie:
• Versiunea hibrid „e” permite alegerea celei mai economice și mai eficiente surse de energie.
• Design cu două ciururi de sortare (în serie), în curs de brevetare, cu reglarea independentă a unghiului fiecărui ciur și separarea acestora prin ridicare-coborâre hidraulică, pentru schimbarea rapidă a sitelor de sortare.
• Medii de sortare la alegere pentru a se potrivi oricărei game de aplicații, inclusiv Sandvik WX din cauciuc, asigurând o durată de exploatare de până la 10 ori mai mare decât sitele metalice.
• Două ciururi de sortare și trei etaje de dimensiuni egale, fiecare asigurând o suprafață de sortare de 9 m2.
• Bandă transportoare pentru materialul fin, cu sistem de pliere pentru transport.
• Impact redus asupra mediului datorită consumului redus de combustibil, zgomotului de funcționare mai mic și emisiilor de noxe scăzute.
• Sistem de control PLC cu pornire secvențială, pentru viteză și ușurință de operare și configurare.
• Conectare la sistemul de telemetrie Sandvik „My Fleet” cu abonament de date pe 7 ani inclus, geo-fencing și remote support.
• Pachet Security+ de garanție și service extins pentru un timp de funcționare mai mare fără întreruperi.

MEq
By MEq iunie 10, 2022 11:20