Komatsu introduce pe piața nord-americană autogrederul GD955-7

MEq
By MEq ianuarie 17, 2024 15:47

Komatsu introduce pe piața nord-americană autogrederul GD955-7

Komatsu introduce pe piața nord-americană noul autogreder GD955-7. Acesta oferă operatorilor controlul și precizia necesare pentru a construi și întreține drumurile de transport destinate flotelor de camioane de 100 de tone și mai mult, fiind o completare importantă în gama de autogredere Komatsu.

Noul utilaj se remarcă prin puterea mare a motorului și prin forța lamei, pentru o performanță eficientă de nivelare. Cu viteze de deplasare de lucru mai mari comparativ cu modelul anterior, Komatsu a proiectat autogrederul GD955-7 pentru a crește eficiența nivelării, reducând în același timp cerințele de întreținere și costul total de proprietate.

În ciuda dimensiunilor sale mari, autogrederul GD955-7 are o manevrabilitate excelentă. Poate executa viraje strânse pe un drum de transport standard pentru camioanele rigide de 100 de tone, fără a fi nevoit să corecteze cursul sau să vireze brusc roata. Ampatamentul mare și unghiul mare de articulare de 27 de grade permit o rază de viraj strânsă și oferă manevrabilitate în aplicații miniere sau de carieră unde drumurile construite pentru deplasarea camioanelor rigide se confruntă adesea cu spații limitate sau obstacole.

Noul inel adoptat, cu durată lungă de exploatare, permite o rotație lină și precisă a lamei, eliminând totodată nevoia de reglaje ale inelului sau înlocuirea plăcilor de uzură. Dacă adăugăm și sistemul standard de auto-lubrifiere, se poate spune că GD955-7 este proiectat pentru a reduce timpii de imobilizare planificați și neplanificați, contribuind astfel la extinderea duratei de exploatare între revizii.

Specificații:
Putere: 426 hp @ 1.900 rpm (313 kW @ 1.900 rpm)
Masă operațională: 47.320 kg
Lamă: standard de 5,5 m, opțională de 6,1 m

MEq
By MEq ianuarie 17, 2024 15:47