Concasorul mobil cu impact MOBIREX MR 100(i) NEO/NEOe extinde portofoliul Kleemann

MEq
By MEq august 28, 2023 20:16

Concasorul mobil cu impact MOBIREX MR 100(i) NEO/NEOe extinde portofoliul Kleemann

Odată cu noul concasor mobil cu impact MOBIREX MR 100(i) NEO/NEOe, Kleemann prezintă primul membru al familiei noii linii NEO. Utilajul este eficient, puternic și extrem de flexibil, iar în varianta NEOe este posibilă operarea complet electrică.

Flexibilitate în cea mai extinsă gamă de aplicații
Datorită dimensiunilor compacte și greutății reduse de transport, MOBIREX MR 100(i) NEO/NEOe poate fi utilizat în mod flexibil, rapid și într-o varietate mare de aplicații. Operarea în spații înguste, pe șantiere sau în locuri care se schimbă frecvent se face cu ușurință. De asemenea, operarea poate varia în funcție de diferitele aplicații de reciclare, cum ar fi procesarea betonului, a resturilor din demolări sau a asfaltului, până la procesarea pietrei naturale de duritate redusă până la medie.

Soluții durabile ce protejează operatorii și mediul
Noul concasor cu impact de la Kleemann este disponibil în două versiuni: În funcție de domeniul de aplicare, poate fi operat integral electric folosind conceptul de transmisie E-DRIVE și astfel, la nivel local, fără emisii de CO2 [MR 100(i) NEOe]. În mod alternativ, utilajul este disponibil cu motor diesel și transmisie direct D-DRIVE.

Calitate ridicată a produsului final
De la un concasor cu impact se așteaptă o calitate foarte înaltă a produsului final, și tocmai acesta este ceea ce oferă MOBIREX MR 100(i) NEO/NEOe. Acest lucru este garantat nu numai de unitatea puternică de concasare (cu rotorul său cu 4 margini, cu o gamă extinsă de impact și opțiuni versatile de margini ale rotorului), dar și de unitatea de sortare secundară, opțională, de 4 m2, cu o singură punte. Astfel este posibilă producerea unei fracții finale grupate. Opțional, prin utilizarea unui sortator pe bază de aer, calitatea produsului final poate fi crescută suplimentar.

Operare simplă
Datorită unității de operare SPECTIVE, reglată special pentru anumite funcții, operarea concasorului MR 100(i) NEO/NEOe este simplă și intuitivă. Cu SPECTIVE CONNECT, operatorii au la îndemână (pe un smartphone sau tabletă) toate datele relevante despre turație, valorile de consum și nivelurile de umplere, afișate într-un mod clar. SPECTIVE CONNECT oferă, de asemenea, suport în ceea ce privește depanarea (pentru service și întreținere). O caracteristică unică în această clasă de utilaje este reglarea complet automată a deschiderii concasorului și determinarea punctului zero (aceasta din urmă compensează uzura în timpul pornirii concasorului și menține un produs de concasare omogen).
Noul concasor cu impact MOBIREX MR 100(i) NEO/NEOe va fi introdus pe piață treptat, începând cu 2024, în Europa și America de Nord.

MEq
By MEq august 28, 2023 20:16