Competiția celui mai bun operator de utilaje din Europa, găzduita din nou de Case CE

MEq
By MEq noiembrie 2, 2018 23:06

Competiția celui mai bun operator de utilaje din Europa, găzduita din nou de Case CE

Cei mai buni operatori de utilaje de construcții Case din întreaga Europă s-au întâlnit la Case Customer Centre, lângă Paris, pe 20 octombrie, la competiția anuală Case Rodeo Final. Pentru a ajunge în finala internațională, mai multe echipe din 10 țări s-au luptat inițial în competiții naționale. În cele patru jocuri tematice Wild West, operatorii au folosit o gamă variată de utilaje Case pentru a-și demonstra agilitatea, viteza și abilitățile tehnice. Probele sunt concepute pentru a împinge operatorii la limită, deoarece demonstrează versatilitatea, puterea și flexibilitatea fiecărei mașini Case. Fiecare probă a fost concepută pentru un anumit model Case, iar operatorii au fost într-o cursă contra cronometru, fiind atenți să nu fie penalizați (ca timp) pentru diferite erori.

Patru concursuri pentru fiecare abilitate
Anul acesta, încărcătorul compact pe șenile Case TV380 a fost în centrul atenției în proba Lawless Loader. Concurenții și-au reamintit de Cupa Mondială de Fotbal, fiind nevoiți să ia mingea din vârful unui con (folosind furcile frontale) și să înscrie un gol. Francesco Novelli din Italia a câștigat acest eveniment cu un timp de 1:51 min. Următoarea provocare a fost Little Bighorn. Operatorii și-au arătat aptitudinile cu buldoexcavatorul Case 695 ST, întrecându-se pentru a aduna cinci mingi de-a lungul unui teren și a înscrie cât mai multe coșuri posibil. Din nou, Francesco Novelli a fost primul, cu 5 coșuri în doar 2:23 min.

Cherokee Crawler a fost, probabil, cea mai dificilă provocare din punct de vedere tehnic. Operatorii au trebuit să manevreze o greutate suspendată de balansierul unui excavator pe șenile Case CX245D și să urmeze un șablon pe o platformă pentru a scrie cuvântul „CASE”. Luca Toffanin din Italia a dat dovadă de calm și concentrare, finalizând provocarea în doar 1:19 min. Apoi, la proba Wild Wheels a trebuit demonstrat controlul puterii folosind încărcătorul frontal Case 621G XT. Concurenții au condus cu grijă, având în cupă patru cutii, urmând un traseu complex și revenind la garaj. Niels Schmidt din Danemarca a finalizat această provocare în cel mai scurt timp, 2:38 min.

Seara, concurenții au participat la o cină de gală la Hippodrome Racecourse în Chantilly, lângă Paris. Premiile au fost acordate campionilor, iar Italia a fost aleasă echipa anului, Danemarca fiind pe locul secund. Francesco Novelli din Italia a primit premiul general pentru eveniment: o excursie pentru două persoane la Bauma 2019. Pe lângă faptul că va beneficia de o recepție VIP la standul Case de la Bauma, Francesco va sta la un hotel de 4 stele în centrul Münchenului și se va bucura de experiența unei excursii exclusive în zonă.

Case Rodeo continuă să fie un eveniment important în calendarul industriei mașinilor pentru construcții”, spune Elsie de Nys, Global Network Development Director and EMEA Network Development and Brand Marketing Director al mărcii Case. „Operatorii Case fac parte din familia Case și suntem încântați să îi întâlnim personal în cadrul evenimentului rodeo. În fiecare an, suntem uimiți de abilitățile pe care operatorii le demonstrează cu mașinile noastre. Vedem că utilajele Case sunt folosite la potențialul lor maxim, deși în moduri foarte neobișnuite. Mai mult decât atât, evenimentul oferă o oportunitate excelentă pentru noi să vorbim direct cu oamenii din spatele mașinilor și să obținem feedbackul lor valoros cu privire la gama noastră de produse.”

MEq
By MEq noiembrie 2, 2018 23:06