Bergmann va utiliza motoare Deutz pe dumperele sale de 6 și 9 t

MEq
By MEq septembrie 1, 2022 09:42

Bergmann va utiliza motoare Deutz pe dumperele sale de 6 și 9 t

DEUTZ AG și Bergmann Maschinenbau GmbH & Co. KG vor colabora în viitorul apropiat. Business-ul de familie din Meppen va folosi motoare DEUTZ pe două dintre modelele sale de dumpere, ca urmare a încheierii unui acord între cele două părți. Livrările pentru producția de serie vor începe la începutul anului 2023.

Inițial, Bergmann va folosi motoare DEUTZ pe vehicule cu o sarcină utilă de 6 și 9 t. „Suntem încântați de încrederea pe care Bergmann, unul dintre producătorii de top de dumpere, o are în motoarele noastre DEUTZ. Acesta reprezintă următorul pas logic în strategia noastră de creștere”, spune Dr. Markus Müller, CTO al DEUTZ AG.

În timp ce motoarele au fost motivul principal din spatele deciziei celor de la Bergmann de a schimba furnizorul si a trece pe motoare DEUTZ, rețeaua globală de service a producătorului din Köln a fost un alt factor decisiv. „Ca producător de produse premium, ne așteptăm, de asemenea, la standarde înalte de fiabilitate și calitate de la furnizorii noștri. Organizarea extinsă de service a DEUTZ AG a fost un factor-cheie în decizia noastră”, a spus Dirk Fasthoff, șeful de producție de vehicule la Bergmann.

DEUTZ va furniza motoarele prin intermediul partenerului său HENKELHAUSEN GmbH & Co. KG. „Suntem foarte încântați că echipa Bergmann a ales un pachet complet, de la calibrare și punere în funcțiune până la livrarea producției de serie și asistență post-vânzare, prin noi ca partener și prin DEUTZ ca furnizor”, a spus Matthias Kellersohn, Co-Managing Director al companiei din Krefeld.

În pachetul general este inclusă, de asemenea, și logistica. Pentru a oferi o soluție de transport durabilă, paleții convenționali din lemn de unică folosință vor fi înlocuiți cu containere reutilizabile din oțel din portofoliul DEUTZ.

MEq
By MEq septembrie 1, 2022 09:42