Compactoarele grele pentru deșeuri TANA din Seria H sunt acum disponibile

MEq
By MEq noiembrie 23, 2021 15:59

Compactoarele grele pentru deșeuri TANA din Seria H sunt acum disponibile

Designul unic al utilajelor TANA, cu tamburi de compactare cu lățime completă, cadru rigid și dinți mari de zdrobire asigură rezultate optime de compactare. Aceste caracteristici dovedite pot fi regăsite în noua Serie H, care include acum modele din gama de 38-52 de tone: H380 și H380eco, H450 și H450eco și H520 și H520eco. Modelele din Seria H au câteva caracteristici noi și îmbunătățite care le fac mai eficiente și mai fiabile; de exemplu, viteza lor a fost crescută la 10 km/h. Ca și alte compactoare pentru deșeuri TANA, noile modele din seria H gestionează deșeurile în mod rentabil și oferă capacitate maximă de compactare și manipulare, la costuri de operare reduse.

Pe noile modele, TANA s-a concentrat în special pe confortul operatorului. Compactoarele pentru deșeuri din Seria H au o cabină spațioasă, cu vizibilitate excelentă în toate direcțiile, inclusiv camere video pentru mersul cu spatele. Scaunul confortabil și comenzile ergonomice asigură un confort excelent de lucru. Sistemul de control TANA (TCS – TANA Control System) are o nouă interfață pentru utilizator ce îmbunătățește și mai mult manevrarea și funcționarea utilajului. Meniul este curat și ușor de utilizat, afișând rapid informații privind viteza, rpm și sarcina motorului. Interfața cu utilizatorul presupune un ecran tactil grafic și oferă operatorului opțiuni complete de reglare și diagnosticare.

Toate compactoarele TANA pentru depozitele de gunoi sunt echipate cu sistemul de management al informațiilor TANA ProTrack, ce conectează utilajul la o rețea de date. Acest instrument ușor de utilizat facilitează întreținerea și oferă informații în timp real despre performanțele și starea utilajului. Sistemul de management al informațiilor TANA ProTrack poate fi utilizat fără efort pe o tabletă, un smartphone sau pe computer.

MEq
By MEq noiembrie 23, 2021 15:59