Combilift a lansat la LogiMAT 2023 noul Combi-CUBE

MEq
By MEq aprilie 28, 2023 15:17

Combilift a lansat la LogiMAT 2023 noul Combi-CUBE

Celebrând împlinirea a 25 de ani de inovație, Combilift intenționează să se asigure că 2023 va fi un an de referință pentru istoria sa, lansând mai multe produse în diverse expoziții la scară globală. Pentru început, cel mai nou produs – COMBi-CUBE – a fost lansat la Salonul Internațional de Intralogistică LogiMAT de la Stuttgart.

Acest nou echipament electric încorporează o serie de caracteristici tehnologice și de design care nu numai că îmbunătățesc procedurile de manipulare, dar oferă și un nivel ridicat de confort operatorului. Utilajul se remarcă și prin noua culoare vibrantă – o nuanță îndrăzneață Combi-green ce inspiră o siguranță îmbunătățită, deoarece stivuitoarele vor fi ușor vizibile în mediul lor operațional. Pe lângă aspectul exterior, se pune accent și pe o serie de caracteristici ergonomice.

Poziția operatorului în centrul cabinei îi asigură spațiu generos și o vizibilitate excelentă de jur împrejur. Unghiul coloanei de direcție telescopice poate fi reglat, iar scaunul Grammer MSG65, împreună cu suporții hidraulici ai cabinei garantează o deplasare confortabilă. Cotiera reglabilă este atașată suspensiei scaunului, încorporând un joystick multifuncțional și un ecran tactil color LCD.

Direcția dinamică 360 unică a Combilift, care permite schimbarea imediată a direcției de deplasare în timpul mișcării, poate fi integrată în noul COMBi-CUBE ca opțiune, făcându-l cel mai manevrabil stivuitor contrabalansat de pe piață.

Alte caracteristici notabile sunt roata mare spate și anvelopele de cauciuc de pe toate cele trei roți. Acest lucru înseamnă că, spre deosebire de alte mărci de stivuitoare electrice multidirecționale, acest model nu se limitează la podele super-plate și este potrivit pentru lucrul atât în interior, cât și la exterior, astfel că terenul semi-accidentat nu este un impediment pentru operarea sa fiabilă. Iar pentru înlocuirea mai rapidă a bateriei, pe durata turelor de lucru grele, utilajul dispune în spate de două locașuri în care sunt amplasate noile baterii.

„Inginerii noștri și departamentul de cercetare și dezvoltare s-au pregătit necontenit pentru un an plin de lansări noi, iar COMBi-CUBE este dovada angajamentului nostru continuu de a oferi cele mai bune și mai inovatoare soluții de manipulare pentru clienții din întreaga lume”, a declarat CEO-ul și co-fondatorul Combilift, Martin McVicar.

MEq
By MEq aprilie 28, 2023 15:17