Ditch Witch adaugă trei noi modele în seria HX de echipamente de excavat prin aspirare

MEq
By MEq martie 6, 2018 13:40

Ditch Witch adaugă trei noi modele în seria HX de echipamente de excavat prin aspirare

Ditch Witch a lansat o nouă linie de echipamente de excavat prin aspirare, pentru a crește productivitatea și versatilitatea în lucrări utilitare municipale. Noile modele din seria HX au caracteristici inovatoare și în curs de brevetare care le adaptează nevoilor diverse ale clienților – de la proiecte urbane mărunte până la aplicații mai ample de excavare și săpare de șanțuri.

Noua linie HX de la Ditch Witch cuprinde trei modele – HX30, HX50 si HX75 –, fiecare având puteri remarcabile de aspirare, cu un design în curs de patentare pentru un debit optimizat de aer. De asemenea, fiecare model include un sistem standard de filtrare ciclonic în trei etape, ce asigură cea mai bună filtrare, pentru protecția maximă a componentelor-cheie.

Echipamentele de excavat prin aspirare (excavatoare cu vacuum) sunt dotate cu motoare Kubota Tier 4 final, într-o gamă de puteri de 24,8, 49 și 74 hp. Cele trei unități au capacități mai mari ale rezervorului de combustibil decât modelele precedente, pentru durate mai lungi de lucru. Totodată, motoarele aduc o creștere a puterii, fără însă a crește și nivelul de zgomot. Tehnologia avansată de reducere a zgomotului minimizează nivelurile de sunet în zonele sensibile și contribuie la confortul operatorului.

Containerele pentru materialul aspirat vin la alegere în doua opțiuni de volum, de 1893 sau 3028 l, pentru cerințe de curățare de orice dimensiune. Fiecare model este disponibil într-un pachet standard sau greu (heavy), cu diferite dimensiuni ale rezervoarelor de apă și ale șasiurilor de semiremorcă, în funcție de necesitățile șantierului, putând fi configurate opțional cu braț simplu sau articulat.

MEq
By MEq martie 6, 2018 13:40